Tempura z húb Portabella
Pokrm tempura z húb Portabella možete podávať na listovom šaláte s cesnakovou omáčkou ONE HAND BOTTLES.

Suroviny
Tempura z húb Portabella
−
+
€0.0
Príprava
Perlivá voda
/g
160.0 g
0%
Prášok tempura
/g
200.0 g
0%
Huby Portobello
/g
1200.0 g
0%
Cesnak
/g
15.0 g
0%
Sezamový olej
/ml
20.0 ml
0%
Olivový olej
/ml
100.0 ml
0%
Olej
/ml
1000.0 ml
0%
Soľ
/g
15.0 g
0%
Korenie čierne mleté
/g
5.0 g
0%
/
Príprava
-
Perlivá voda 160.0 g
-
Prášok tempura 200.0 g
-
Huby Portobello 1200.0 g
-
Cesnak 15.0 g
-
Sezamový olej 20.0 ml
-
Olivový olej 100.0 ml
-
Olej 1000.0 ml
-
Soľ 15.0 g
-
Korenie čierne mleté 5.0 g
Príprava
-
Príprava
- Nakrájajte huby Portabella na plátky hrúbky 0,7 cm a marinujte s podrveným cesnakom, sezamovým olejom, nasekaným čili, olivovým olejom, soľou a korením.
- Zmiešajte perlivú vodu s práškom tempura.
- Obaľte huby v zmesi tempura a vypražte vo fritéze pri teplote 180 °C počas doby 2-3 minút.
- Podávajte s horčicovou omáčkou Hellmann´s ONE HAND BOTTLES.