Tempura z húb Portabella
Pokrm tempura z húb Portabella možete podávať na listovom šaláte s cesnakovou omáčkou ONE HAND BOTTLES.

Suroviny
Príprava
-
Huby Portobello 3 balenia
-
Strúčik cesnaku 2 ks
-
Sezamový olej 1 lyžice
-
½ čerstvé čili
-
Olivový olej 3 lyžice
-
Perlivá voda 160 g
-
Olej na vyprážanie
-
Prášok tempura 200 g
-
Soľ, korenie
Príprava
-
Príprava
- Nakrájajte huby Portabella na plátky hrúbky 0,7 cm a marinujte s podrveným cesnakom, sezamovým olejom, nasekaným čili, olivovým olejom, soľou a korením.
- Zmiešajte perlivú vodu s práškom tempura.
- Obaľte huby v zmesi tempura a vypražte vo fritéze pri teplote 180 °C počas doby 2-3 minút.
- Podávajte s horčicovou omáčkou Hellmann´s ONE HAND BOTTLES.