+

Tartar

Kaparová majonéza

Sardelová majonéza

Šalotkový horčičný krém

Servírovanie

  1. Tartar

    Poriadne vychladené mäso nakrájame na menšie kusy a na strednej hrúbke mlynčeka, ktorý sme si dali vopred na hodinu do mrazáku, ho zomelieme.
  2. Kaparová majonéza

    Sekané kapary zmiešame s majonézou.
  3. Sardelová majonéza

    Sekané sardelky zmiešame s majonézou.
  4. Šalotkový horčičný krém

    Šalotku nakrájame, orestujeme na panvici a pridáme cukor. Ľahko skaramelizujeme a potom odstavíme. Pridáme redukciu z portského vína, zmiešame so šalotkou a rozmixujeme na pyré, potom zmiešame s horčicou
  5. Servírovanie

    Ostatné komponenty a omáčky ukladáme na pripravený tartar, ktorý môžeme servírovať napríklad vo vyvarenej a očistenej špikovej kosti.