Menu

Suroviny

+

Tartar

Kaparová majonéza

  • Kapary, sekané 10.0 g
  • Hellmann's Professional Majonéza 5 L 100.0 g
  • Kapary 20.0 g

Sardelová majonéza

  • Hellmann's Professional Majonéza 5 L 100.0 g
  • Sardelky, sekané 10.0 g

Šalotkový horčičný krém

Servírovanie


...

Príprava

  1. Tartar

    Poriadne vychladené mäso nakrájame na menšie kusy a na strednej hrúbke mlynčeka, ktorý sme si dali vopred na hodinu do mrazáku, ho zomelieme.
  2. Kaparová majonéza

    Sekané kapary zmiešame s majonézou.
  3. Sardelová majonéza

    Sekané sardelky zmiešame s majonézou.
  4. Šalotkový horčičný krém

    Šalotku nakrájame, orestujeme na panvici a pridáme cukor. Ľahko skaramelizujeme a potom odstavíme. Pridáme redukciu z portského vína, zmiešame so šalotkou a rozmixujeme na pyré, potom zmiešame s horčicou
  5. Servírovanie

    Ostatné komponenty a omáčky ukladáme na pripravený tartar, ktorý môžeme servírovať napríklad vo vyvarenej a očistenej špikovej kosti.
Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu