Menu

Suroviny

+

Príprava :

  • Mrkva 220.0 g
  • Pór 140.0 g
  • Petržlen 140.0 g
  • Zemiaky 200.0 g
  • Cesnak 25.0 g
  • Olej 50.0 ml
  • Voda 1.6 l
  • Knorr Professional Essence Zeleninový bujón 1L 45.0 ml
  • Čerstvý špenát 440.0 g
  • Soľ 5.0 g
  • Korenie čierne mleté 2.0 g
  • Tortellini so syrom 3kg 170.0 g
  • Kyslá smotana 100.0 g
  • Slnečnicové semienka, pražené 45.0 g
  • Horčičné klíčky 15.0 g

...

Príprava

  1. Príprava :

    ŠPENÁTOVÝ KRÉM 
    Mrkva, pór, petržlen, zemiaky a cesnak nakrájame na kocky a orestujeme na oleji, kým dobre nezhnednú.Pridáme vodu a vývar, chvíľu povaríme, pridáme špenátové listy.Privedieme do varu, rozmixujeme do hladka, ochutíme.
  2. Servírovanie :

    Podávame s varenými tortellini, kyslou smotanou, praženými slnečnicovými semienkami a horčičnými klíčkami.
Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu