TRESKA SO ZELENINOVOU KAŠOU

Suroviny
TRESKA SO ZELENINOVOU KAŠOU
−
+
€0.0
Treska:
Treska, filé
/g
1200.0 g
0%
Knorr Professional Essence Rybací bujón 1L
/ml
20.0 ml
0%
Repkový olej
/g
100.0 g
0%
Zeleninová kaša:
Tekvica, mrazená, kocky
/g
600.0 g
0%
Voda
/ml
1800.0 ml
0%
Kel, čerstvý
/g
1000.0 g
0%
Cibuľa žltá
/g
200.0 g
0%
Rastlinný olej, na vyprážanie
/g
100.0 g
0%
Papier na pečenie
/
0.0
0%
/
Treska:
-
Treska, filé 1200.0 g
-
Repkový olej 100.0 g
Zeleninová kaša:
-
Tekvica, mrazená, kocky 600.0 g
-
Voda 1800.0 ml
-
Kel, čerstvý 1000.0 g
-
Cibuľa žltá 200.0 g
-
Rastlinný olej, na vyprážanie 100.0 g
-
Papier na pečenie
Príprava
-
Treska:
- Porcie ryby potrite rybím fondom a bylinkami rozmiešanými v oleji a krátko opečieme na GN plechu v konvektomate pri 180 °C, najlepšie na papieri na pečenie.
- Porcie ryby potrite rybím fondom a bylinkami rozmiešanými v oleji a krátko opečieme na GN plechu v konvektomate pri 180 °C, najlepšie na papieri na pečenie.
-
Zeleninová kaša:
- Uvarte tekvicu vo vode do mäkka, potom ju sceďte a rozmixujte na pyré.
- Pripravte zemiakovú kašu podľa návodu a potom zmiešajte s tekvicou.
- Kapustné listy uvarte v horúcej vode, rýchlo ochlaďte a vysušené ich nakrájajte na pásiky.
- Do kaše vmiešajte časť kapustových listov a časť z nej osmažte podobne ako cibuľu nakrájanú na plátky, na podávanie.