1. Údená mrkva:

    • Mrkvu zmiešajte solejom. Dochuťte soľou a korením.
    • Mrkvu následne poukladajte na plech na pečenie a dajte piecť do rúry predhriatej na 160 ⁰C na zhruba 25 minút.
    • Po vytiahnutí pridajte do ešte teplej mrkvy Knorr Professional esenciu s intenzívnou chuťou údeného a Knorr Ketjap Manis sójovú omáčku. Nechajte vychladnúť.
  2. Šalát z morských rias:

    • Riasy nechajte zhruba 10 minút namočené v studenej vode.
    • Šalát z morských rias pridajte k vychladnutej mrkve.
  3. Citrónová majonéza:

    • Všetky ingrediencie na prípravu citrónovej majonézy zmiešajte dohromady.
    • Pripravený šalát poukladajte na tanier vo vrstvách. Medzi vrstvy pridajte citrónovú majonezu.
    • Na vrch polejte zvyškom majonézy a posypte sezamovými semienkami.