Menu

Suroviny

+

Panvica wok :

SERVÍROVANIE :

  • Čerstvý koriander 20.0 g
  • Arašidy - pražené 150.0 g

...

Príprava

  1. Panvica wok :

    • Očistené papriky nakrájajte na hrubšie pásiky, karfiol rozdeľte na ružičky a blanšírujte, cibuľu nakrájajte na kliny a mrkvu na hrubšie rezance.
    • Rezance vložte do vriacej vody, varte 16 minút a potom ich sceďte a nechajte vychladnúť.
    • Vo vriacej vode rozmiešajte šťavu Knorr k mäsu a do vzniknutej šťavy pridajte omáčku Sambal Manis.
    • Na panvicu nalejte olej a po zohriatí pridajte zeleninu a orestujte, pridajte zázvor, opäť krátko orestujte a pridajte uvarené ázijské rezance. Na silnom ohni všetko spolu orestujeme, pridáme cícer, spojíme a dochutíme vopred pripravenou omáčkou.
  2. SERVÍROVANIE :

    • Pri podávaní ozdobte povrch lístkami koriandra a nasekanými praženými arašidmi.
    • Jedlo je vhodné aj pre vegánov.
Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu