![Future Menus: Low-Waste Menus_1.Introduction to Low Waste Menus_UFSAcademy](/skolenie-pre-kucharov-academy/academy/kurzy-pre-kucharov/zero-waste-menu/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol/columnctrl_parsys_1/video/image.img.png/1677579590569.png)
1. Úvod do Zero waste menu
Šéfkuchár Thais Gimenez v tomto videu predstavuje tému Zero waste menu – nový spôsob pohľadu na varenie zameraný na využitie ingrediencií šikovným spôsobom, zníženie odpadu a zvýšenie zisku. Nízky odpad je viac ako trend, je to nová perspektíva, ktorá tu zostane.
![Future Menus: Low-Waste Menus_2.Slow-cooked Pork Belly with Cauliflower Purée__UFSAcademy](/skolenie-pre-kucharov-academy/academy/kurzy-pre-kucharov/zero-waste-menu/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy/columnctrl_parsys_1/video/image.img.png/1677579604335.png)
2. Pomaly pečený bôčik s karfiolovým pyré
V tomto videu sa dozviete, ako uvariť lahodný pomaly varený bravčový bôčik na ázijskom štýle s karfiolovým pyré so šéfkuchárom Craigom Elliottom. Toto jedlo využíva bravčový bôčik, cenovo dostupnejšie mäso, ktoré je však bohaté a chutné. V kombinácii s maslovou tekvicou, karfiolom a jablkami je to dokonalý jesenný pokrm s nízkym odpadom.
![Future Menus: Low-Waste Menus_3.Mezze Maze Part 1_UFSAcademy](/skolenie-pre-kucharov-academy/academy/kurzy-pre-kucharov/zero-waste-menu/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_1639181736/columnctrl_parsys_1/video/image.img.png/1677579617886.png)
3.Mezze Maze Časť 1
Naučte sa variť Mezze Maze so šéfkuchárkou Joanne Limoanco Gedrano, cícerové vaflu doplnenou moutabalom, avokádovým humusom, repným želé a mikro zeleninou. V tejto prvej časti vám šéfkuchárka Joanne vysvetlí ingrediencie a ukáže, ako vyrobiť cesto na cícerové vafle.
![Future Menus: Low-Waste Menus_4.Mezze Maze Part 2_UFSAcademy](/skolenie-pre-kucharov-academy/academy/kurzy-pre-kucharov/zero-waste-menu/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_951482931/columnctrl_parsys_1/video/image.img.png/1677670329571.png)
4. Mezze Maze Časť 2
V tomto videu nájdete posledný krok k vytvoreniu Mezze Maze so šéfkuchárkou Joanne. Ukáže vám, ako pripraviť moutabal (dip z baklažánu a tahini), nakladané želé zo zvyšnej šťavy z nakladanej repy a ozdobu sušenými šupkami cícera, mikro zeleniny a nakladanou červenou repou. Potom predvedie, ako štýlovo položiť mezze.
![Future Menus: Low-Waste Menus_5.Spelt Bruschetta with Orange fermented tomato_UFSAcademy](/skolenie-pre-kucharov-academy/academy/kurzy-pre-kucharov/zero-waste-menu/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_9/columnctrl_parsys_1/video/image.img.png/1677579641051.png)
5. Špaldová bruschetta s pomarančovými fermentovanými paradajkami
V tomto videu vás šéfkuchár Ronald Van-der-Laars naučí, ako vyrobiť Zero waste špaldovú bruschettu s pomarančovými fermentovanými paradajkami. Ukáže, ako dehydrovať oranžové paradajky, údiť Buffalo mozzarellu studeným dymom a ako obkladať bruschettu s celozrnným špaldovým chlebom.