This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

1. Úvod do Zero waste menu
Šéfkuchár Thais Gimenez v tomto videu predstavuje tému Zero waste menu – nový spôsob pohľadu na varenie zameraný na využitie ingrediencií šikovným spôsobom, zníženie odpadu a zvýšenie zisku. Nízky odpad je viac ako trend, je to nová perspektíva, ktorá tu zostane.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

2. Pomaly pečený bôčik s karfiolovým pyré
V tomto videu sa dozviete, ako uvariť lahodný pomaly varený bravčový bôčik na ázijskom štýle s karfiolovým pyré so šéfkuchárom Craigom Elliottom. Toto jedlo využíva bravčový bôčik, cenovo dostupnejšie mäso, ktoré je však bohaté a chutné. V kombinácii s maslovou tekvicou, karfiolom a jablkami je to dokonalý jesenný pokrm s nízkym odpadom.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

3.Mezze Maze Časť 1
Naučte sa variť Mezze Maze so šéfkuchárkou Joanne Limoanco Gedrano, cícerové vaflu doplnenou moutabalom, avokádovým humusom, repným želé a mikro zeleninou. V tejto prvej časti vám šéfkuchárka Joanne vysvetlí ingrediencie a ukáže, ako vyrobiť cesto na cícerové vafle.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

4. Mezze Maze Časť 2
V tomto videu nájdete posledný krok k vytvoreniu Mezze Maze so šéfkuchárkou Joanne. Ukáže vám, ako pripraviť moutabal (dip z baklažánu a tahini), nakladané želé zo zvyšnej šťavy z nakladanej repy a ozdobu sušenými šupkami cícera, mikro zeleniny a nakladanou červenou repou. Potom predvedie, ako štýlovo položiť mezze.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

5. Špaldová bruschetta s pomarančovými fermentovanými paradajkami
V tomto videu vás šéfkuchár Ronald Van-der-Laars naučí, ako vyrobiť Zero waste špaldovú bruschettu s pomarančovými fermentovanými paradajkami. Ukáže, ako dehydrovať oranžové paradajky, údiť Buffalo mozzarellu studeným dymom a ako obkladať bruschettu s celozrnným špaldovým chlebom.