Menu

01:15

1. Úvod

Hovorí sa, že jeme očami - zistite, ako môžete vylepšiť techniky servírovania so šéfkuchárom Coetzeem z Johannesburgu. Ukážeme vám, aké dôležité je servírovanie v kulinárskom umení a naučíme vás techniky, nástroje a trendy na príkladoch sezónnych receptov.

02:30

2. Čo je potrebné vziať do úvahy pri servírovaní jedla

Šéfkuchár Coetzee sa s vami v tomto kurze podelí o estetický zážitok, ktorý vám dá správne naservírované jedlo, predstaví vám tipy na praktickosť, rýchlosť a replikáciu servírovania vrátane štýlu a použitia sezónnych ingrediencií.

02:15

3. Sladké zemiaky a ďalšie prílohy

Kým nám šéfkuchár Coetzee ukazuje využitie sladkých zemiakov, diskutuje pri tom aj o ďalších možných prílohách, ktoré dotvoria dokonalé jedlo. Naučte sa, ako využívať tieto elementy esteticky, od teploty až po textúru.

03:05

4. Výber správneho riadu

Aj tvar vašeho riadu pri servírovaní môže hrať rolu! Zistite, ako využívať mriežkový systém, aby ste zabránili vzniku mŕtvych bodov na tanieri.

03:45

5. Tipy na servírovanie jedál

Šéfkuchár Coetzee pomocou sezónneho šalátu predvedie, čo robiť a čo nie pri servírovaní jedla. Ak chcete vylepšiť váš štýl servírovania v krátkom čase a dosiahnuť perfektné výsledky, pozrite sa na naše tipy týkajúce sa farieb, štruktúry a vrstvenia.

03:01

6. Sladké zemiaky (guľatý tanier)

Prevedieme vás procesom servírovania sladkých zemiakov, kozieho mlieka a peny s použitím guľatého taniera.

03:33

7. Karfiol (hranatý tanier)

Šéfkuchár Coetzee ukáže, ako pracuje s hranatým tanierom jednoduchými tónmi pri servírovaní šalátu s karfiolom. Experimentujte a predstavujte si jedlo predtým, ako ho skutočne naservírujete a vytvorte skvelé pokrmy!

Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu