Menu

Jednoduchý, populárny, efektívny - tento trend má čo ponúknuť.

Mini Burger na paličke – určite zaujme pozornosť. Chutí ako ten veľký, len je malý a praktický. Použite drevenú špajlu, aby ste udržali spolu mäso, mini žemľu, syr a šalát - a  mini burger je pripravený na servírovanie.

Dúhový zeleninový špíz  zodpovedá trendu vegánov a vegetariánov. Červené, žlté a zelené korenie, červená kapusta, cuketa a cherry paradajky doplnia chuť a farebne rozžiaria grilované jedlá.

Lahodné jahňacie kúsky, ktoré majú “vlastnú špajlu“ - jednoducho použite jahňacie mäso s kosťou a rozporcujte ho na menšie porcie. Naložte do marinády, okoreňte a ugrilujte – je to lahodná pochúťka!

Dá sa pripraviť tiež s kuracím mäsom. Oddeľte mäso od kosti a jemne ho sploštite, aby sa dalo ľahko držať v ruke bez toho, aby ste sa pri konzumácii zašpinili.

Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu