Menu

Cestujeme viac ako kedykoľvek predtým – z týchto ciest prinášame domov nielen suveníry, ale aj spomienky na naše kulinárske dobrodružstvá. Hostia chcú ochutnať pokrmy, ktoré sa v tradičných reštauráciách nachádzajú len zriedka.

Zistite viac:

  • ako zostať autentický pri varení exotických jedál
  • ako pridať nové jedlá do menu
  • čo stojí za objavovaním kulinárskych smerov

Pozrite si aktuálne trendy na júl!

Už ste niekedy varili kardón (druh jedlého bodliaku alebo artičok) alebo petržlen? Pozrime sa do sveta zabudnutej zeleniny,  ktorá v minulosti ovládala naše kuchyne.

Zistite viac:

  • čo môžete pripraviť pomocou zabudnutej zeleniny
  • ktorú zeleninu sa oplatí  znovuobjaviť
  • ako sa dozvedieť viac

Čoskoro si pozrite!

Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu