Pritiahnite viac zákazníkov pomocou chutnejších pokrmov zaradených do vášho donáškového menu | Unilever Food Solutions

Obohaťte vaše donáškové menu tým, že sa sústredíte na jedlá, ktoré môžu byť doručované zákazníkom do pohodlia ich domova.

Vyzdvihnite do popredia tie aspekty vašich jedál, ktoré podporujú imunitu

  • Identifikujte tie pokrmy, ktoré majú skvelé účinky na zvyšovanie imunity, potom tieto jedlá zaraďte do jednej skupiny a umiestnite ju na začiatok vášho menu – podľa možností v sekcii nazvanej „Zvyšovanie imunity“, aby ste pritiahli pozornosť.
  • Vyzdvihnite do popredia tie aspekty týchto jedál, ktoré sú mimoriadne prospešné pre imunitný systém a ich účinky uveďte v opisoch jednotlivých pokrmov.
  • Spolupracujte s donáškovými spoločnosťami pri propagácii vašich jedál podporujúcich imunitu.

Skvelá hodnota prostredníctvom kompletných menu

Stravníci oceňujú dobrú hodnotu a kompletné menu predstavuje fantastickú hodnotu za peniaze. Kompletné menu tiež uľahčuje rozhodovanie o kúpe, pretože stravníci takto dostanú jedlo, nápoje a dokonca aj prílohu v jednom balíčku namiesto toho, aby ich museli kupovať samostatne a znášali tak ďalšie náklady.

Uistite sa, že k dispozícii budú rôzne kompletné menu pre skupiny rôznych veľkostí. Zlatým pravidlom pre dobrú donášku menu je zjednodušenie rozhodovania o kúpe, takže zákazníci prejdú z výberu menu do sekcie potvrdenia objednávky rýchlo a bez toho, aby sa dívali na menu iných reštaurácií pred nákupom u vás.

Dobré možnosti výberu by mali (prinajmenej) zahŕňať

  • Menu pre jednu osobu
  • Menu pre dvoch
  • Kombinované menu a hostiny pre rodiny so 4 až 6 členmi 

Nápady na zdravé a výživné jedlá do vašej donáškovej ponuky 

Všetky nižšieuvedené pokrmy (s výnimkou západných jedál) sú najlepšie v kombinácii s bielou alebo celozrnnou ryžou.

Menu pre jednu osobu (západné)

Polievka:

Hubové cappucino s toastom s hľuzovkou a syrom

Hlavné jedlo:

Cestoviny s mušľami, paradajkami a olivami

Nápoj:

Čaj zo žltého tropického ovocia 

Menu pre jednu osobu (čínske)

Predjedlo:
Šalát s červenej repy a čiernych húb s citrusovo-cesnakovým dresingom

Hlavné jedlo:
Restované kurča s medovou sójou a ázijskou zeleninou

Nápoj:
Horúci tamarindový čaj

Menu pre dvoch

Polievka:
Polievka z vareného hovädzieho chvosta s lopúchom a kvasenými sójovými bôbmi

Príloha:
Tofu s pýrom a pažítkou, výhonkami mungo a hubou shimeiji

Hlavné jedlo:
Dusená treska s cesnakovo-tamarindovou omáčkou 

Menu pre 4 až 6 osôb

Polievka:
Polievka z bravčových rebierok s čiernym cesnakom, žezlovkou, koreňom a jujubou

Hlavné jedlo:
Placka Vermicelli s lufou, sójovým syrom, bambusovou dužinou a hubami shiitake

Hlavné jedlo:
Krevety v bylinkovom náleve

Hlavné jedlo:
Restované kurča s medovou sójou a ázijskou zeleninou 

Postarajte sa o to, aby donáškové jedlá, ktoré ponúkate prevýšili očakávania

Vaše menu jedál na donášku nemôže byť len jednoduchou verziou vašeho menu, ktoré ponúkate na konzumáciu v podniku alebo ako jedlo, ktoré si zákazník berie so sebou. Ak chcete v donáškovej lotérii vyhrať, zaváži úplne všetko. Tu je niekoľko rýchlych tipov:

  • Zvoľte menu, ktoré sa doručuje jednoducho (a rýchlo!)
  • Vyberte lákavé fotografie, ktorými zaujmete zákazníkov
  • Používajte kvalitné značkové nepriepustné baliace materiály
  • Spolu s vašimi donáškovými partnermi ponúkajte špeciálne akcie
  • Dodávajte promptne a presne