![SERVÍRUJEME NA DREVE](/inspiracie-sefkuchara/sezona-grilovania/servirovanie-grilovanych-pokrmov/_jcr_content/parsys/content/image.img.jpg/1639660082524.jpg)
![](/inspiracie-sefkuchara/sezona-grilovania/servirovanie-grilovanych-pokrmov/jcr:content/parsys/content/tipsandadvice/image.img.png/1558688759698.png)
Nič nepripomína v kuchyni grilovanie viac ako drevo. Skvelé je servírovanie tradičných mäsových jedál na dreve. Menšie pokrmy môžete podávať na menších kúskoch dreva, väčšie môžete servírovať na veľkej obdĺžnikovej doske z masívneho dreva. Tento spôsob servírovania môžete použiť aj na podávanie jedál pre dvoch alebo viacerých ľudí.
![GRILOVANÉ DO CENTRA](/inspiracie-sefkuchara/sezona-grilovania/servirovanie-grilovanych-pokrmov/_jcr_content/parsys/content/image_1540358109.img.jpg/1639660063787.jpg)
![](/inspiracie-sefkuchara/sezona-grilovania/servirovanie-grilovanych-pokrmov/jcr:content/parsys/content/tipsandadvice_129114547/image.img.png/1558688777413.png)
Pri servírovaní sa zamerajte na hlavnú grilovanú zložku pokrmu a nechajte ju vyniknúť. Usporiadanie príloh je tiež dôležité, ale nenechajte odviesť pozornosť hostí od hlavnej zložky pokrmu.