Bibimbap – hovädzie mäso na kórejský spôsob so zeleninou a s vajcom
Hovädzinu marinujte na čínsky spôsob. Mäso sa tým stáva krehkejšie a mäkšie. Tento spôsob môžete použiť na všetky druhy mäsa a morských plodov.

Suroviny
Bibimbap – hovädzie mäso na kórejský spôsob so zeleninou a s vajcom
−
+
€0.0
Hovädzina
Hovädzina
/g
700.0 g
0%
Zemiakový škrob
/g
25.0 g
0%
Knorr Professional Essence Hovädzí bujón 1L
/ml
50.0 ml
0%
Bielky slepačích vajec
/ml
100.0 ml
0%
Omáčka
Gochujang – kórejská čili pasta
/ml
80.0 ml
0%
Ryžový ocot
/ml
50.0 ml
0%
Čerstvý cesnak
/g
20.0 g
0%
Prílohy
Mrkva, pásiky
/g
200.0 g
0%
Červená kapusta, pásiky (s ocotom a cukrom)
/g
200.0 g
0%
Morské riasy
/g
300.0 g
0%
Fazuľové klíčky
/g
200.0 g
0%
Servírovanie
Ryža, varená
/g
700.0 g
0%
/
Hovädzina
-
Hovädzina 700.0 g
-
Zemiakový škrob 25.0 g
-
Bielky slepačích vajec 100.0 ml
Omáčka
-
Gochujang – kórejská čili pasta 80.0 ml
-
Ryžový ocot 50.0 ml
-
Čerstvý cesnak 20.0 g
Prílohy
-
Mrkva, pásiky 200.0 g
-
Červená kapusta, pásiky (s ocotom a cukrom) 200.0 g
-
Morské riasy 300.0 g
-
Fazuľové klíčky 200.0 g
Servírovanie
-
Ryža, varená 700.0 g
Príprava
-
Hovädzina
- Hovädzie mäso marinujte v zemiakovom škrobe, essencií a bielkach slepačích vajec. Odložte do chladničky na 2 hodiny.
- Mäso varte vo vriacej vode.
-
Omáčka
- Čili pastu zmiešajte so sladkou sójovou omáčkou a sryžovým octom a pridajte nakrájaný cesnak.
-
Prílohy
-
Servírovanie
- Do misky vložte teplú ryžu a ďalšie prísady.
- Podávajte s vopred pripravenou omáčkou.