+

Hovädzina

  • Hovädzina 700.0 g
  • Zemiakový škrob 25.0 g
  • Knorr Professional Essence Hovädzí bujón 1L 50.0 ml
  • Bielky slepačích vajec 100.0 ml

Omáčka

Prílohy

Servírovanie

  • Ryža, varená 700.0 g
  1. Hovädzina

    • Hovädzie mäso marinujte v zemiakovom škrobe, essencií a bielkach slepačích vajec. Odložte do chladničky na 2 hodiny.
    • Mäso varte vo vriacej vode.
  2. Omáčka

    • Čili pastu zmiešajte so sladkou sójovou omáčkou a sryžovým octom a pridajte nakrájaný cesnak.
  3. Prílohy

  4. Servírovanie

    • Do misky vložte teplú ryžu a ďalšie prísady.
    • Podávajte s vopred pripravenou omáčkou.