Menu

Suroviny

+

Hovädzina

Omáčka

Prílohy

Servírovanie

  • Ryža, varená 700.0 g

Hovädzinu marinujte na čínsky spôsob. Mäso sa tým stáva krehkejšie a mäkšie. Tento spôsob môžete použiť na všetky druhy mäsa a morských plodov.

...

Príprava

  1. Hovädzina

    • Hovädzie mäso marinujte v zemiakovom škrobe, essencií a bielkach slepačích vajec. Odložte do chladničky na 2 hodiny.
    • Mäso varte vo vriacej vode.
  2. Omáčka

    • Čili pastu zmiešajte so sladkou sójovou omáčkou a sryžovým octom a pridajte nakrájaný cesnak.
  3. Prílohy

  4. Servírovanie

    • Do misky vložte teplú ryžu a ďalšie prísady.
    • Podávajte s vopred pripravenou omáčkou.
Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu