1. Kura

    • Kura nakrájajte na krátke rezance, premiešajte so zmesou Delikat a Ramou Culinesse, preložte do GN nádoby a vložte do konvektomatu vyhriateho na teplotu 190 °C na cca 6-8 minút.

  2. Omáčka

    • Zmes na hubovú polievku premiešajte s teplou vodou a povarte. Bielu časť jarnej cibuľky nakrájajte na rezance a nechajte zosklovatieť spolu so slaninou, pridajte pokrájané kuriatka jedlé (rozmrazené varte 3 min. vo vode s mliekom)a krátko orestujte.

    • Potom prilejte Ramu 31% a chvíľu varte. Pridajte vopred uvarený hubový krém, orestované mäso a listy špenátu. Všetko povarte a ochuťte podľa potreby.

  3. Cestoviny

    • Cestoviny uvarte al dente a uchovajte v teple.
  4. Servírovanie

    • Cestoviny premiešajte s omáčkou, preložte do GN nádoby a posypte nakrájanou zelenou časťou jarnej cibuľky.