Menu

Suroviny

+

Kura

Omáčka

Cestoviny


Pridanie krémovej polievky z kuriatok zosilní špecifickú hubovú chuť pokrmu. Ak chcete pripraviť veľké množstvo tohto jedla, napr. na catering, premiešajte uvarené cestoviny al dente, ale studené, so studenou omáčkou a až potom regenerujte. V tom prípade cestoviny menej absorbujú omáčku a zostanú tak aj naďalej sypké.

...

Príprava

  1. Kura

    • Kura nakrájajte na krátke rezance, premiešajte so zmesou Delikat a Ramou Culinesse, preložte do GN nádoby a vložte do konvektomatu vyhriateho na teplotu 190 °C na cca 6-8 minút.
  2. Omáčka

    • Zmes na hubovú polievku premiešajte s teplou vodou a povarte.
      Bielu časť jarnej cibuľky nakrájajte na rezance a nechajte zosklovatieť spolu so slaninou, pridajte pokrájané kuriatka jedlé (rozmrazené varte 3 min. vo vode s mliekom)a krátko orestujte.
    • Potom prilejtesmotanu na šľahaniea chvíľu varte. Pridajte vopred uvarený hubový krém, orestované mäso a listy špenátu. Všetko povarte a ochuťte podľa potreby.
  3. Cestoviny

    • Cestoviny uvarte al dente a uchovajte v teple.
  4. Servírovanie

    • Cestoviny premiešajte s omáčkou, preložte do GN nádoby a posypte nakrájanou zelenou časťou jarnej cibuľky.
Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu