Club sendvič s kuracím mäsom a slaninou
Jednoduché, klasické, ale tak dobré! Pripravte si klubový sendvič s grilovaným kuracím mäsom, slaninou a paradajkami! Je to dokonalosť.

Suroviny
Club sendvič s kuracím mäsom a slaninou
−
+
€0.0
Na sendvič:
Toastový chlieb, 30 plátkov
/kusy
30.0 kusy
0%
Kuracie prsia
/kg
1.0 kg
0%
Ľadový šalát, 1/2 hlavy
/hlávka
1.0 hlávka
0%
Údená slanina, nakrájaná na plátky
/kusy
10.0 kusy
0%
Nakladané uhorky
/g
300.0 g
0%
Paradajky
/g
500.0 g
0%
Červená cibuľa
/g
100.0 g
0%
Na dip:
Mlieko
/ml
200.0 ml
0%
Na hranolky:
Hranolky
/kg
1.0 kg
0%
/
Na sendvič:
-
Toastový chlieb, 30 plátkov 30.0 kusy
-
Kuracie prsia 1.0 kg
-
Ľadový šalát, 1/2 hlavy 1.0 hlávka
-
Údená slanina, nakrájaná na plátky 10.0 kusy
-
Nakladané uhorky 300.0 g
-
Paradajky 500.0 g
-
Červená cibuľa 100.0 g
Na dip:
-
Mlieko 200.0 ml
Na hranolky:
-
Hranolky 1.0 kg
Príprava
-
Na sendvič:
- Pripravte si toastový chlieb.
- Kuracie mäso ochuťte zmesou korenia Knorr Delikat a potom ho ugrilujte. Pripravte slaninové čipsy.
- Umyte a osušte ľadový šalát. Nakrájajte uhorku a paradajku na plátky a cibuľu na tenké plátky.
- Toasty potrite majonézou, medzi plátky chleba položte zeleninu, slaninu a plátky mäsa. Každý sendvič pozostáva z troch plátkov toastu.
-
Na dip:
- Zmiešajte šalátový dresing s mliekom a šalátovou majonézou. Odstavte na chvíľu, aby dresing zhustol.
- Zmiešajte šalátový dresing s mliekom a šalátovou majonézou. Odstavte na chvíľu, aby dresing zhustol.
-
Na hranolky:
- Na panvici pripravte hranolky.
- Na panvici pripravte hranolky.
-
Servírovanie:
- Sendvič, hranolky a dresing naaranžujte na tanier a podávajte.
- Sendvič, hranolky a dresing naaranžujte na tanier a podávajte.