Menu

Suroviny

+

Na sendvič:

Na dip:

Na hranolky:

  • Hranolky 1.0 kg

Príprava

  1. Na sendvič:

    • Pripravte si toastový chlieb.
    • Kuracie mäso ochuťte zmesou korenia Knorr Delikat a potom ho ugrilujte. Pripravte slaninové čipsy.
    • Umyte a osušte ľadový šalát. Nakrájajte uhorku a paradajku na plátky a cibuľu na tenké plátky.
    • Toasty potrite majonézou, medzi plátky chleba položte zeleninu, slaninu a plátky mäsa. Každý sendvič pozostáva z troch plátkov toastu.
  2. Na dip:

    • Zmiešajte šalátový dresing s mliekom a šalátovou majonézou. 
    • Odstavte na chvíľu, aby dresing zhustol.
  3. Na hranolky:

    • Na panvici pripravte hranolky.
  4. Servírovanie:

    • Sendvič, hranolky a dresing naaranžujte na tanier a podávajte.
Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu