Glazované bravčové rebierka
Na ozdobu rebier môžete použiť drvenú sušenú zeleninu a rôzne bylinky.

Suroviny
Glazované bravčové rebierka
−
+
€0.0
Príprava
Bravčová rebierka
/g
3000.0 g
0%
Džem z čiernych ríbezlí
/g
100.0 g
0%
Med
/g
100.0 g
0%
Zeleninové hranolčeky
/g
500.0 g
0%
Cesnak
/g
30.0 g
0%
Soľ
/g
20.0 g
0%
Korenie čierne mleté
/g
7.0 g
0%
Bylinky
/g
70.0 g
0%
/
Príprava
-
Bravčová rebierka 3000.0 g
-
Džem z čiernych ríbezlí 100.0 g
-
Med 100.0 g
-
Zeleninové hranolčeky 500.0 g
-
Cesnak 30.0 g
-
Soľ 20.0 g
-
Korenie čierne mleté 7.0 g
-
Bylinky 70.0 g
Príprava
-
Príprava
- Nakrájajte rebrá pozdĺž kostí a oddeľte mäso z každého konca kosti. Zmiešajte polovicu sladkej BBQ omáčky Hellmann´s ONE HAND BOTTLES s mletým cesnakom, horčicovou omáčkou Hellmann´s ONE HAND BOTTLES, džemom z čiernych ríbezlí a medom. Dochuťte soľou a korením.
- Rebrá glazujte v marináde a pečte v rúre počas doby 2 hodín pri teplote 90 °C a následne počas doby 1 hodiny pri teplote 110 °C.
- Akonáhle budú rebrá dobre opečené, podávajte so sladkou BBQ omáčkou Helmann´s ONE HAND BOTTLES, zeleninovými hranolčekmi a ozdobte čerstvými bylinkami.