Menu

Suroviny

+

Mäso

Posýpka

  • Slaninové čipsy 80.0 g
  • Pražená cibuľa 60.0 g
  • Mandle 80.0 g
  • Panko strúhanka 40.0 g

Tagliatelle


...

Príprava

  1. Mäso

    • Karé naporciujeme a namarinujeme v mlieku so soľou, bobkovým listom a novým korením. Necháme cez noc v chladničke. Potom scedíme od mlieka, osušíme, posypeme Delikatom. Zabalíme do potravinárskej fólie a 45 minút varíme vo vode pri 65 °C.
    • Bôčik, cibuľu, mandle a panko zmixujeme ručným mixérom na posýpku. Pred podávaním, hornú časť karé natrieme horčicou a posypeme vopred pripravenou posýpkou.
    • Karé vložíme do rúry ohriatej na 170 °C a pečieme do zlatista.
  2. Posýpka

  3. Tagliatelle

    • Tagliatelle uvaríme.
    • Rukolu zmiešame s parmezánom, Primerbou, olivovým olejom a pridáme k cestovinám pappardelle.
Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu