Konfitovaná bravčovina na kyslej kapuste
Konfitovanie je tradičná technika pomalého varenia v masti, do ktorej môžete pridať svoje obľúbené bylinky alebo korenie. Mäso tým získava ďalšiu arómu.

Suroviny
Konfitovaná bravčovina na kyslej kapuste
−
+
€0.0
Mäso
Bravčové plece
/g
2000.0 g
0%
Knorr Sypký prípr.na ochut.na bravčové 0,75kg
/g
25.0 g
0%
Bravčové plece
/g
2000.0 g
0%
Knorr Sypký prípr.na ochut.na bravčové 0,75kg
/g
25.0 g
0%
Olej
/ml
2000.0 ml
0%
Bobkový list
/g
6.0 g
0%
Nové korenie
/g
7.0 g
0%
Soľ
/g
10.0 g
0%
Kapusta
Kyslá kapusta
/g
2500.0 g
0%
Voda Na Podlievanie
/
0.0
0%
Celá cibuľa
/g
200.0 g
0%
Huby, mrazené
/g
500.0 g
0%
/
Mäso
-
Bravčové plece 2000.0 g
-
Bravčové plece 2000.0 g
-
Olej 2000.0 ml
-
Bobkový list 6.0 g
-
Nové korenie 7.0 g
-
Soľ 10.0 g
Kapusta
-
Kyslá kapusta 2500.0 g
-
Voda Na Podlievanie
-
Celá cibuľa 200.0 g
-
Huby, mrazené 500.0 g
Príprava
-
Mäso
- Plece nakrájajte na kusy s hmotnosťou 100 g, ochuťte marinádou na bravčové maso a nechajte odstáť v chlade.
- Zalejte teplým olejom a konfitujte v rúre pri teplote 85 °C.
-
Kapusta
- Kapustu nakrájajte, zalejte vodou a varte cca 20 minút s pridaním hubového bujónu, nového korenia, bobkového listu a rasce.
- Na oleji osmažte cibuľu a rozmrazené huby a pridajte do kapusty.
- Ochuťte korením.
- Z kapusty odlejte časť vody a nechajte vychladnúť. Pridajte múku, aby ste ju zahustili, a nalejte do kapusty.
- Chvíľu smažte na nízkej teplote.
-
Servírovanie
- Bravčové mäso servírujte na podusenej kapustę.