Menu

Suroviny

+

Mäso

Kapusta


Konfitovanie je tradičná technika pomalého varenia v masti, do ktorej môžete pridať svoje obľúbené bylinky alebo korenie. Mäso tým získava ďalšiu arómu.

...

Príprava

  1. Mäso

    • Plece nakrájajte na kusy s hmotnosťou 100 g, ochuťte marinádou na bravčové maso a nechajte odstáť v chlade.
    • Zalejte teplým olejom a konfitujte v rúre pri teplote 85 °C.
  2. Kapusta

    • Kapustu nakrájajte, zalejte vodou a varte cca 20 minút s pridaním hubového bujónu, nového korenia, bobkového listu a rasce.
    • Na oleji osmažte cibuľu a rozmrazené huby a pridajte do kapusty.
    • Ochuťte korením.
    • Z kapusty odlejte časť vody a nechajte vychladnúť. Pridajte múku, aby ste ju zahustili, a nalejte do kapusty.
    • Chvíľu smažte na nízkej teplote.
  3. Servírovanie

    • Bravčové mäso servírujte na podusenej kapustę.
Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu