Menu

Suroviny

+

Krém

Olej s koriandru

  • Olivový olej z olivových výliskov 100.0 ml
  • Čerstvý koriander 50.0 g

Servírovanie

  • Pražená Cibuľa Na Ozdobenie

...

Príprava

  1. Krém

    • Stonkový zeler očistíme od stonky a spolu s cibuľou nakrájame na kocky, osmažíme a zalejeme vodou.
    • Zeleninu dusíme jemne domäkka, potom zmixujeme.
    • Precedíme cez sito (čínsky klobúk), pridáme zemiakové pyré a kokosové mlieko.
    • Celú zmes zmixujeme na jemný krém, nakoniec dochutíme soľou, cukrom a citrónovou šťavou podľa chuti.
  2. Olej s koriandru

    • Olej zahrejeme na 45°C, zmiešame s koriandrom a precedíme cez veľmi jemné sito.
  3. Servírovanie

    • Krém rozdelíme do misiek, ozdobíme olivovým olejom s koriandrom a praženou cibuľou.
Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu