Menu

Suroviny

+

Krkovice

  • Celá cibuľa 100.0 g
  • Zeler, vcelku 100.0 g
  • Čerstvý cesnak
  • Rozmarín
  • Klinčeky
  • Bobkový list
  • Nové korenie
  • Biele víno 350.0 ml
  • Bravčová krkovička bez kosti 1500.0 g
  • Olej 30.0 ml

Omáčka


...

Príprava

  1. Krkovice

    Všetky suroviny na marinádu zmiešajte. Mäso obaľte v marináde a nechajte ho marinovať 24 hodín v chladničke. Obráťte mäso na druhú stranu a nechajte ho odpočívať ďalších 24 hodín v chladničke. Mäso vyberte z marinády, osušte, opečte na oleji a preložte do G/N nádoby.Marinádu preceďte cez sito, precedenú zeleninu a korenie orestujte na panvici a pridajte k mäsu.
  2. Omáčka

    Mäsovú šťavu rozmiešajte v 1 litri teplého mlieka a nalejte ju na mäso. Vložte do konvektomatu rozohriateho na 140 ° C a pečte pod pokrievkou cca 2,5 hodiny. Mäso vyberte z omáčky a naporciujte. Omáčku preceďte, pridajte zvyšné mlieko a zahustite svetlou zápražkou.
Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu