Menu

Suroviny

+

Mäso

Špenát

Knedľa

  • Zemiaky 1200.0 g
  • Knorr Zemiakové cesto 10kg 400.0 g

...

Príprava

  1. Mäso

    Bravčovú plec vcelku rozdelíme po vlákne na diely s priemerom cca 8 cm a drezírujeme potravinárskym špagátom. Do GN nádoby vložíme nakrájanú cibuľu a pridáme osolené a okmínované mäso. Mierne podlejeme vodou, priklopíme a pečieme v konvektomate na 230 ° C 10 minút. Potom zmiernime teplotou na 170 ° C a upečieme do mäkka. Pred koncom pečenia pokrievku zložíme a mäso dopekáme do zlatistej farby. Upečené mäso vyberieme, výpek s cibuľou nalejeme do panvice, vyrestujeme, pridáme vodu, bravčovú šťavu a prevaríme.
  2. Špenát

    Špenát preberieme, otrháme a dôkladne umyjeme studenou vodou. V hrnci na tuku restujeme cesnak a cibuľu. Pridáme odkvapkaný špenát a zľahka ho restujeme.
  3. Knedľa

    Olúpané surové zemiaky nakrájame na rezančeky a spojíme zemiakovým cestom. Dobre prehnetieme, čím vytvoríme kompaktné cesto a pomocou lyžíc tvarujeme halušky, ktoré varíme mierne vriacej vode alebo v pare 10-15 minút.
Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu