Menu

Suroviny

+

Líčka

Zelenina

  • Huby shitake, nakrájané na kocky 100.0 g
  • Voda
  • Olej 100.0 ml
  • Červená cibuľa 250.0 g
  • Mrkva, ošúpaná 200.0 g
  • Čerstvý cesnak 10.0 g
  • Biela kapusta 500.0 g
  • Tmavá sójová omáčka 25.0 ml
  • Soľ
  • Biely sezam 10.0 g

Omáčka


...

Príprava

  1. Líčka

    Naložené ochutené líčka opečte do tmavej farby na panvici s tukom, preložte do rúry a pečte pod pokrievkou v teplote 145 ° C do mäkka.
  2. Zelenina

    Huby a zeleninu, nakrájané na veľké kúsky, restujte po častiach do zlatista. Ku koncu pečenia premiešajte zeleninu, pridajte sezam, ochuťte soľou a cukrom a svetlou sójovou omáčkou.
  3. Omáčka

    Zredukujte víno s cukrom na konzistenciu jemného sirupu. Mäsovú šťavu pripravte podľa návodu, povarte, ochuťte Korením 5 chutí, omáčkou barbecue a sirupom z červeného vína. Povarte, pridajte nasekaný koriander a dochuťte.
  4. Servirovanie

    Teplú zeleninu premiešajte s líčkami a polejte jemne omáčkou.
Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu