Vietnamská polievka Pho s ryžovými rezancami a hovädzím mäsom
Tip pre všetkých milovníkov polievok a vývarov. Čerstvá, kyslasto-pikantná chuť obohatená koriandrom ideálne harmonizuje s gastronomickými trendmi.

Suroviny
Vývar
-
Hovädzie mäso na polievku 800 g
-
Voda 3000 ml
-
Zázvor 100 g
-
Limetka kafir 5 g
-
Škorica, celá 10 g
-
Aníz 7 g
-
Cesnakcelá hlávka 30 g
-
Hnedý cukor 10 g
-
Rybacia omáčka 50 ml
Príloha
-
Ryžové rezance 500 g
-
Fazuľové klíčky 150 g
-
Limetka 150 g
-
Čerstvá pažitka 20 g
-
Červené čili papričky 20 g
Príprava
-
Vývar
- Z pripravených ingrediencií uvarte vývar.
- Hotový vývar preceďte, mäso nechajte na servírovanie.
-
Príloha
- Cestoviny namočte a uvarte, potom naporcujte a ozdobte plátkami hovädzieho mäsa, kúskami limetky a klíčkami.
- Zalejte vývarom, ochuťte bylinkami a rybacou omáčkou.