![](/skolenie-pre-kucharov-academy/academy/kurzy-pre-kucharov/cestoviny-donaska-so-sebou/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_c/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1689177424208.jpg)
1. Úvod
Šéfkuchár Alex vás oboznámi s výhodami používania sušených cestovín v porovnaní s čerstvými a vyvracia niektoré bežné mýty, ako napríklad koľko soli dať do vody na cestoviny – možno budete prekvapení jeho odpoveďou!
![](/skolenie-pre-kucharov-academy/academy/kurzy-pre-kucharov/cestoviny-donaska-so-sebou/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_c_1561069279/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1689177474295.jpg)
2. Mise En Place
Šéfkuchár Alex názorne predvedie, ako zohrievať uvarené cestoviny a dá niekoľko svojich tipov na varenie vrátane optimálneho času varenia a skladovania uvarených cestovín.
![](/skolenie-pre-kucharov-academy/academy/kurzy-pre-kucharov/cestoviny-donaska-so-sebou/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_c_1006676943/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1689177523792.jpg)
3. Obaly na jedlo so sebou a pre donášku
V tomto videu šéfkuchár Alex preskúmava množstvo rôznych jednorázových gastro obalov na teplé jedlo či menu boxv a ukáže vám, ktoré možnosti by mohli byť najvhodnejšie pre váš podnik.