This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

1. Úvod
Šéfkuchár Alex vás oboznámi s výhodami používania sušených cestovín v porovnaní s čerstvými a vyvracia niektoré bežné mýty, ako napríklad koľko soli dať do vody na cestoviny – možno budete prekvapení jeho odpoveďou!
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

2. Mise En Place
Šéfkuchár Alex názorne predvedie, ako zohrievať uvarené cestoviny a dá niekoľko svojich tipov na varenie vrátane optimálneho času varenia a skladovania uvarených cestovín.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

3. Obaly na jedlo so sebou a pre donášku
V tomto videu šéfkuchár Alex preskúmava množstvo rôznych jednorázových gastro obalov na teplé jedlo či menu boxv a ukáže vám, ktoré možnosti by mohli byť najvhodnejšie pre váš podnik.