This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

1. Úvod a vybavenie
Šéfkuchár Marzio Zacchi z londýnskej talianskej reštaurácie Osteria Antica Bologna vám predstaví Piemonte, región v severnom Taliansku, ktorý sa môže pochváliť autentickými a prevoňanými ingredienciami. Naučte sa variť risotto z bielych hľuzoviek, vitello tonnato alebo tradičné teľacie kotlety.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

2. Nákup kvalitných ingrediencií
Šéfkuchár Zacchi zdôrazňuje dôležitosť použitia kvalitných surovín pri varení tradičných produktov piemontskej kuchyne. Popisuje význam lieskových orechov v talianskej kuchyni. Venuje sa aj sezónnosti a dodávateľom slávnych bielych hľuzoviek Alba.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

3. Risotto z bielych hľuzoviek
Šéfkuchár Zacchi pripraví tradičné talianske jedlo s piemontskými bielymi hľuzovkami. Následujte jeho návod krok za krokom a naučte sa túto krémovú dekadentnú piemontskú špecialitu.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

4. Vitello Tonnato
Zoznámte sa s vitello tonnato, piemontskou pochúťkou z teľacieho mäsa s omáčkou z tuniaka a majonézy. Naučte sa tento pokrm pripravovať tak ako praví Taliani!
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

5. Teľacie kotlety s restovanými zemiakmi v štýle Piemonte
Zahrejte panvicu na teľacie kotlety v piemontskom štýle s restovanými zemiakmi. Naučte sa, ako správne dochutiť teľacie mäso, zatiaľ čo budete restovať zemiaky. Je to skvelý a jednoduchý pokrm z jednej panvice!