![Future Menus: Irresistible Vegetables_1.Introduction_UFSAcademy](/skolenie-pre-kucharov-academy/academy/kurzy-pre-kucharov/rastlinna-neodolatelna-zelenina/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol/columnctrl_parsys_1/video/image.img.png/1677578000179.png)
1. Úvod
V tomto kurze šéfkuchár Eric Chua, šéfkuchár Maurits van Vroenhoven a šéfkuchár René-Noel Schiemer vám ukážu, ako inovatívnym a kreatívnym spôsobom používať zeleninu na vytvorenie lahodných predjedál, hlavných jedál a dezertov. Zeleninový svet ponúka množstvo ingrediencií, ktoré možno s trochou experimentovania a techniky premeniť na alternatívy mäsa, smotany a omnoho viac.
![Future Menus: Irresistible Vegetables_2.Charred Brussels Sprouts with Smoky Gochujang Glaze_UFSAcademy](/skolenie-pre-kucharov-academy/academy/kurzy-pre-kucharov/rastlinna-neodolatelna-zelenina/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy/columnctrl_parsys_1/video/image.img.png/1677578013071.png)
2. Zožehnutý ružičkový kel s dymovou glazúrou Gochujang
V tomto videu singapurský šéfkuchár Eric Chua vyzdvihuje skromnú a cenovo výhodnú zeleninu Brassica svojim neodolateľným receptom na ružičkový kel. Šéfkuchár Eric ukazuje, ako koreniť a opekať ružičkový kel, ako pripraviť šalát coleslaw so surovým ružičkovým kelom a ako pripraviť kórejskú dymovú polevu na ozdobu pokrmu.
![Future Menus: Irresistible Vegetables_3.Carrots 4 Ways with Mole Chunks_UFSAcademy](/skolenie-pre-kucharov-academy/academy/kurzy-pre-kucharov/rastlinna-neodolatelna-zelenina/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_1639181736/columnctrl_parsys_1/video/image.img.png/1677578025039.png)
3. Mrkva na 4 spôsoby s kúskami Mole
Náš nemecký šéfkuchár René-Noel Schiemer predvádza nový bezodpadový vegánsky recept Carrots 4 Ways. Šéfkuchár René v tomto videu ukazuje, ako pracovať, ochucovať a podávať rôzne druhy mrkvy. Nakoniec šéfkuchár René ukáže, ako na tanier pripraviť pokrm, ktorý je perfektný ako predjedlo alebo hlavné jedlo.
![Future Menus: Irresistible Vegetables_4.Parsnip Mini Magnum Ice Cream and Panna Cotta_UFSAcademy](/skolenie-pre-kucharov-academy/academy/kurzy-pre-kucharov/rastlinna-neodolatelna-zelenina/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_951482931/columnctrl_parsys_1/video/image.img.png/1678894161698.png)
4. Paštrnáková mini Magnum zmrzlina a Panna Cotta
Šéfkuchár Maurits van Vroenhoven ukazuje, ako premeniť paštrnák na mini zmrzlinu a dezert panna cotta. Naučte sa pripraviť chutnú karamelovú nátierku s topinamburom, bobuľami rakytníka a gélom kalamansi a sušienkami z paštrnáku a práškového cukru a nakoniec, ako naservírovať tento lahodný dezert na báze koreňovej zeleniny.