Menu

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Future Menus: Irresistible Vegetables_1.Introduction_UFSAcademy

2:38

1. Úvod

V tomto kurze šéfkuchár Eric Chua, šéfkuchár Maurits van Vroenhoven a šéfkuchár René-Noel Schiemer vám ukážu, ako inovatívnym a kreatívnym spôsobom používať zeleninu na vytvorenie lahodných predjedál, hlavných jedál a dezertov. Zeleninový svet ponúka množstvo ingrediencií, ktoré možno s trochou experimentovania a techniky premeniť na alternatívy mäsa, smotany a omnoho viac.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Future Menus: Irresistible Vegetables_2.Charred Brussels Sprouts with Smoky Gochujang Glaze_UFSAcademy

7:49

2. Zožehnutý ružičkový kel s dymovou glazúrou Gochujang

V tomto videu singapurský šéfkuchár Eric Chua vyzdvihuje skromnú a cenovo výhodnú zeleninu Brassica svojim neodolateľným receptom na ružičkový kel. Šéfkuchár Eric ukazuje, ako koreniť a opekať ružičkový kel, ako pripraviť šalát coleslaw so surovým ružičkovým kelom a ako pripraviť kórejskú dymovú polevu na ozdobu pokrmu.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Future Menus: Irresistible Vegetables_3.Carrots 4 Ways with Mole Chunks_UFSAcademy

8:20

3. Mrkva na 4 spôsoby s kúskami Mole

Náš nemecký šéfkuchár René-Noel Schiemer predvádza nový bezodpadový vegánsky recept Carrots 4 Ways. Šéfkuchár René v tomto videu ukazuje, ako pracovať, ochucovať a podávať rôzne druhy mrkvy. Nakoniec šéfkuchár René ukáže, ako na tanier pripraviť pokrm, ktorý je perfektný ako predjedlo alebo hlavné jedlo.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Future Menus: Irresistible Vegetables_4.Parsnip Mini Magnum Ice Cream and Panna Cotta_UFSAcademy

6:44

4. Paštrnáková mini Magnum zmrzlina a Panna Cotta

Šéfkuchár Maurits van Vroenhoven ukazuje, ako premeniť paštrnák na mini zmrzlinu a dezert panna cotta. Naučte sa pripraviť chutnú karamelovú nátierku s topinamburom, bobuľami rakytníka a gélom kalamansi a sušienkami z paštrnáku a práškového cukru a nakoniec, ako naservírovať tento lahodný dezert na báze koreňovej zeleniny.

Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu