Menu

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

02:16

1.Steak na grile

Tipy, ako pripraviť jemný a chutný steak. Video obsahuje praktického sprievodcu s ukážkou jednotlivých stupňov prepečenia steakov - od úpravy "rare" - krvavý až po "dobre prepečený" - well done.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

02:58

2. Restovaná jahňacia / barania pečeň

Šéfkuchár Vusi predstaví ľahko použiteľnú metódu, ako pripraviť toto jedlo v štandarde hodného reštaurácie. Od namáčania mäsa cez noc v mlieku, po odstránenie prebytočnej krvi až po prípravu chutnej omáčky z červeného vína.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

03:28

3. Dusené hovädzie mäso

Táto metóda pomalého varenia dokáže premeniť veľké kusy tvrdého mäsa na niečo neskutočne šťavnatého. Pozrite sa vo videu, ako na to.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

01:46

4. Jahňací / Baraní guláš

Naučte sa základy tohto výdatného pokrmu - klasický recept na jahňací či baraní guláš, ktorý bude chutiť vašim hosťom.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

03:02

5. Pikantné jahňacie ľadvinky

Kombináciou nutrične bohatých ľadviniek a ostrej omáčky je možné tento pokrm podávať na raňajky aj večeru. V tomto videu vám šéfkuchár Vusi nazdieľa, ako pripraviť tento lahodný pokrm.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

04:20

6. Hamburger steak

Možno je to obľúbené fast food jedlo, ale v tomto videu zistíte, ako z neho urobiť niečo naozaj špeciálne. Hamburge steak so skvelou cibuľovo-hubovou omáčkou by nemal chýbať na vašom menu!

Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu