Menu

02:16

1.Steak na grile

Tipy, ako pripraviť jemný a chutný steak. Video obsahuje praktického sprievodcu s ukážkou jednotlivých stupňov prepečenia steakov - od úpravy "rare" - krvavý až po "dobre prepečený" - well done.

02:58

2. Restovaná jahňacia / barania pečeň

Šéfkuchár Vusi predstaví ľahko použiteľnú metódu, ako pripraviť toto jedlo v štandarde hodného reštaurácie. Od namáčania mäsa cez noc v mlieku, po odstránenie prebytočnej krvi až po prípravu chutnej omáčky z červeného vína.

03:28

3. Dusené hovädzie mäso

Táto metóda pomalého varenia dokáže premeniť veľké kusy tvrdého mäsa na niečo neskutočne šťavnatého. Pozrite sa vo videu, ako na to.

01:46

4. Jahňací / Baraní guláš

Naučte sa základy tohto výdatného pokrmu - klasický recept na jahňací či baraní guláš, ktorý bude chutiť vašim hosťom.

03:02

5. Pikantné jahňacie ľadvinky

Kombináciou nutrične bohatých ľadviniek a ostrej omáčky je možné tento pokrm podávať na raňajky aj večeru. V tomto videu vám šéfkuchár Vusi nazdieľa, ako pripraviť tento lahodný pokrm.

04:20

6. Hamburger steak

Možno je to obľúbené fast food jedlo, ale v tomto videu zistíte, ako z neho urobiť niečo naozaj špeciálne. Hamburge steak so skvelou cibuľovo-hubovou omáčkou by nemal chýbať na vašom menu!

Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu