Menu

01:04

1. Úvod

Zoznámte sa so súkromným šéfkuchárom Mattom Manningom. Získajte jeho najlepšie tipy na prípravu sviatočnej nedeľnej pečienky, a to kombináciou rôznych korenín a štruktúrovanej zeleniny pre skvelý konečný výsledok.

04:07

2. Príprava hovädzieho mäsa a pyré z údeného paštrnáku - 1. časť

Paštrnák  nakrájajte, poduste a preceďte, predtým ako začnete s karamelizáciou a glazovaním čakanky. Naučte sa skvelé tipy na korenenie pri príprave sous-vide.

03:52

3. Príprava hovädzieho mäsa a pyré z údeného pastrňáku - 2. časť

Pozrite sa na neodolateľný recept brasírovanej volskej ohánky a naučte sa techniku údenia, ktorá zanechá váš pastrňák presýtený vôňou dreva z bieleho orecha Hickory.

03:07

4. Príprava hovädzieho mäsa a pyré z údeného pastrňáku - 3. časť

Pred podávaním a servírovaním sa naučíte pripraviť glazé omáčku, ktorou podlejeme krehké hovädzie mäso.

Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu