This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

1. Úvod
Zoznámte sa so súkromným šéfkuchárom Mattom Manningom. Získajte jeho najlepšie tipy na prípravu sviatočnej nedeľnej pečienky, a to kombináciou rôznych korenín a štruktúrovanej zeleniny pre skvelý konečný výsledok.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

2. Príprava hovädzieho mäsa a pyré z údeného paštrnáku - 1. časť
Paštrnák nakrájajte, poduste a preceďte, predtým ako začnete s karamelizáciou a glazovaním čakanky. Naučte sa skvelé tipy na korenenie pri príprave sous-vide.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

3. Príprava hovädzieho mäsa a pyré z údeného pastrňáku - 2. časť
Pozrite sa na neodolateľný recept brasírovanej volskej ohánky a naučte sa techniku údenia, ktorá zanechá váš pastrňák presýtený vôňou dreva z bieleho orecha Hickory.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

4. Príprava hovädzieho mäsa a pyré z údeného pastrňáku - 3. časť
Pred podávaním a servírovaním sa naučíte pripraviť glazé omáčku, ktorou podlejeme krehké hovädzie mäso.