![](/skolenie-pre-kucharov-academy/academy/kurzy-pre-kucharov/sunday-roast/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1606493554264.jpg)
1. Úvod
Zoznámte sa so súkromným šéfkuchárom Mattom Manningom. Získajte jeho najlepšie tipy na prípravu sviatočnej nedeľnej pečienky, a to kombináciou rôznych korenín a štruktúrovanej zeleniny pre skvelý konečný výsledok.
![](/skolenie-pre-kucharov-academy/academy/kurzy-pre-kucharov/sunday-roast/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1606493567352.jpg)
2. Príprava hovädzieho mäsa a pyré z údeného paštrnáku - 1. časť
Paštrnák nakrájajte, poduste a preceďte, predtým ako začnete s karamelizáciou a glazovaním čakanky. Naučte sa skvelé tipy na korenenie pri príprave sous-vide.
![](/skolenie-pre-kucharov-academy/academy/kurzy-pre-kucharov/sunday-roast/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_2029186904/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1606493578220.jpg)
3. Príprava hovädzieho mäsa a pyré z údeného pastrňáku - 2. časť
Pozrite sa na neodolateľný recept brasírovanej volskej ohánky a naučte sa techniku údenia, ktorá zanechá váš pastrňák presýtený vôňou dreva z bieleho orecha Hickory.
![](/skolenie-pre-kucharov-academy/academy/kurzy-pre-kucharov/sunday-roast/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_2/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1606493589855.jpg)
4. Príprava hovädzieho mäsa a pyré z údeného pastrňáku - 3. časť
Pred podávaním a servírovaním sa naučíte pripraviť glazé omáčku, ktorou podlejeme krehké hovädzie mäso.