Menu

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Free chef course on how to make pasta

02:11

1. Úvod

Taliansky kuchár Alessandro Bay z reštaurácie Diciannove vám ukáže, čo potrebujete na prípravu dokonalých cestovín, od základného vybavenia cez výrobu cesta až po uvarenie cestovín k dokonalosti.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

01:17

2. Vybavenie kuchyne

Pozrite sa na tipy, ako pripraviť vašu kuchyňu na výrobu cestovín - od správnej izbovej teploty pre dokonalé cesto.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

03:09

2. Ako pripraviť cesto na cestoviny

Sledujte, ako šéfkuchár Alessandro Bay jednoducho a ľahko pripraví čerstvé domáce cestoviny. Dozviete sa, ako vždy dosiahnuť správny pomer múky a vajec a pripraviť cesto do tej správnej konzistencie.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

03:42

3. Príprava tagliatelle

Osvojte si techniku vyvaľkania cestovín, prípravy správnej hrúbky a vykrojenia plátkov cesta do požadovaných tvarov. Šéfkuchár Alessandro Bay predvedie, ako pripraviť tagliatelle a tagliolini, a podelí sa o tipy na ich skladovanie a zamrazenie.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

05:49

4. Tagliatelle s hovädzím ragú - Ingrediencie a varenie

Sledujte šéfkuchára Alessandro Baya a jeho prípravu typického talianskeho jedla, tagliatelle s hovädzím ragú, vrátane špičkových tipov na uvarenie tagliatelle a použitie vody z varenia cestovín na vytvorenie hodvábnej omáčky.

Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu