![](/skolenie-pre-kucharov-academy/academy/kurzy-pre-kucharov/dokonale-talianske-cestoviny/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1600438581596.jpg)
1. Úvod
Taliansky kuchár Alessandro Bay z reštaurácie Diciannove vám ukáže, čo potrebujete na prípravu dokonalých cestovín, od základného vybavenia cez výrobu cesta až po uvarenie cestovín k dokonalosti.
![](/skolenie-pre-kucharov-academy/academy/kurzy-pre-kucharov/dokonale-talianske-cestoviny/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_c/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1600438592150.jpg)
2. Vybavenie kuchyne
Pozrite sa na tipy, ako pripraviť vašu kuchyňu na výrobu cestovín - od správnej izbovej teploty pre dokonalé cesto.
![](/skolenie-pre-kucharov-academy/academy/kurzy-pre-kucharov/dokonale-talianske-cestoviny/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_c_1543389696/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1600438602034.jpg)
2. Ako pripraviť cesto na cestoviny
Sledujte, ako šéfkuchár Alessandro Bay jednoducho a ľahko pripraví čerstvé domáce cestoviny. Dozviete sa, ako vždy dosiahnuť správny pomer múky a vajec a pripraviť cesto do tej správnej konzistencie.
![](/skolenie-pre-kucharov-academy/academy/kurzy-pre-kucharov/dokonale-talianske-cestoviny/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_c_361211819/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1600438613692.jpg)
3. Príprava tagliatelle
Osvojte si techniku vyvaľkania cestovín, prípravy správnej hrúbky a vykrojenia plátkov cesta do požadovaných tvarov. Šéfkuchár Alessandro Bay predvedie, ako pripraviť tagliatelle a tagliolini, a podelí sa o tipy na ich skladovanie a zamrazenie.
![](/skolenie-pre-kucharov-academy/academy/kurzy-pre-kucharov/dokonale-talianske-cestoviny/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_c_1565375037/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1600438623946.jpg)
4. Tagliatelle s hovädzím ragú - Ingrediencie a varenie
Sledujte šéfkuchára Alessandro Baya a jeho prípravu typického talianskeho jedla, tagliatelle s hovädzím ragú, vrátane špičkových tipov na uvarenie tagliatelle a použitie vody z varenia cestovín na vytvorenie hodvábnej omáčky.