PREČO HYDINA?
Je jednoduché nadchnúť klienta vybraným pokrmom. Umením je, aby sa mu zapáčili jemu známe zložky, ich chuťové spojenie a príslušné spracovanie tak, aby sa hosť netrpezlivo tešil na ďalšiu návštevu. V snahe vyhovieť tejto výzve hľadali naši šéfkuchári obľúbenú ingredienciu slovenských stravníkov, ktorá bude mať nielen výživové hodnoty, ale tiež nedocenený potenciál hodnôt chuťových. Výber padol na mäso z hydiny.
![Obľúbená hydina Obľúbená hydina](/inspiracie-sefkuchara/Hydina/Oblubena_hydina/jcr:content/parsys/content/download/image.img.jpg/Q1_brozura_A4_11_17_SK_v4_web.jpg)
Obľúbená hydina
Nájdete ju v každej zemepisnej šírke, krajine aj náboženstve. Vyprážaná, pečená, varená, grilovaná, dusená. Je ľahko dostupná, nestojí veľa a dá sa ľahko pripraviť. Je to na Slovensku veľmi obľúbená hydina.
Odoberajte newsletter
Zaregistrujte sa a získajte tak aktuálne informácie zo sveta gastronómie. Zašleme vám praktické informácie ako najnovšie predpisy a regulácie, informácie o súťažiach a inšpiratívne filmy a články vytvorené kuchármi z celého sveta. Nenechajte si to ujsť!