Rozhovor v kuchyni | Časť 3
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Trendové ingrediencie, ktoré inšpirujú vaše varenie
Kurkuma
Nielenže je kurkuma známa vďaka jej zdravotným účinkom na posilnenie imunity, takisto v sebe zahŕňa bohatú korenistú chuť a dodáva žiarivú žltú farbu vašim jedlám.
Rastlinné jedlá založené na mäsových náhradách
Mäsové náhrady sa neustále zlepšujú a dostávajú sa veľmi blízko k chuti a vzhľadu reálneho jedla. Tempeh je skvelým príkladom. Je to všestranný produkt, ktorý presvedčivo preberá miesto hovädziemu mäsu a kuraciemu mäsu pri vegetariánskej úprave jedál.
Melasa
Nielen pre babičkinu kuchyňu, melasa sa používa prekvapivo v pikantných pokrmoch. Pridáva hlbokú chuť do jedál ako sú šalátové dresingy a marinády.
Jeruzalemský artičok
Táto zelenina má sladkú, takmer cesnakovú chuť. Je vynikajúca pečená, alebo vmiešaná do polievok.
Morské riasy
Vnímajte túto vysoko udržateľnú surovinu ako nový kel. S vysokou výživovou hodnotou a zaujímavou chuťou sú riasy vhodné pre tvorbu výnimočných jedál.