Menu

Suroviny

+

Dráčiky

Priprava Kaša

Listový šalát


...

Príprava

  1. Dráčiky

    Cesnak vymiešajte so soľou. Mäso nakrájajte na kocky, potrite cesnakovou zmesou a posypte sladkou paprikou. V GN nádobe rozohrejte tuk a mäso opečte zo všetkých strán. Podlejte ho a dajte dopiecť do rúry alebo konvektomatu. Počas pečenia mäso pravidelne podlievajte. Keď sú kúsky mäsa („dráčiky“) upečené, vyberte ich z GN nádoby, pridajte vodu, zmes na bravčovú šťavu a prevarte.
  2. Priprava Kaša

    Krúpy preberieme, sparíme, prepláchneme a vo vode uvaríme. Na tuku opečieme nakrájanú cibuľu do zlatohnedej farby. Vodu privedieme kvaru, necháme ochladiť na 80 ° C, vsypeme kašu a rýchlo premiešame, odstavíme na 2 minúty a potom premiešame do kašovitej konzistencie. Do hotovej kaše pridáme uvarené krúpy, majorán a premiešame. Ozdobíme opečenou cibuľou.
  3. Listový šalát

    Šalát očistíme, dobre umyjeme a rozoberieme na listy. Zálievku zmiešame zvodou a pridáme olej. Hotovou zálievkou prelievame jednotlivé porcie hlávkového šalátu.
Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu