1. Mäso

    • Kalibrované stehná ochutíme koreninovou zmesou Delikát po oboch stranách, vložíme do GN nádoby a zalejeme tukom Rama Culinesse Profi tak, aby boli celé ponorené.
    • Potom vložíme do predhriatej nízkoteplotnej rúry nastavenej na 60 °C a konfitujeme 10 hodín.
    • Vyberieme z tuku (poslednú kostičku môžeme odstrániť vytočením) a ponecháme pripravené na výdaj.
  2. Šťava

    • Z Knorr Redukcie a vody si pripravíme kuraciu šťavu, ktorú zjemníme maslom.
  3. Pyré

    • Kukuricu povaríme v pare asi 10 minút, časť ponecháme na servírovanie, zbytok následne vložíme do thermomixu a pri 70 °C mixujeme dohladka, ochutíme Knorr Essence Zeleninovým bujónom a zjemníme maslom.
    • Pyré prepasírujeme, aby bolo úplne jemné.
    • Popcorn si pripravíme na suchej panvici alebo v mikrovlnnej rúre.
  4. Servírovanie

    • Pyré rozprestrieme na tanier a posypeme pár zrnkami kukurice, stehno krátko a sprudka opečieme na masle do farebna, položíme na tanier vedľa pyré, mäso podlejeme trochou šťavy a všetko doplníme kúskami popcornu.