01:43

1. Úvod - ako nakladať s gastro odpadom

V tomto videu uvidíte šéfkuchára Richarda Greena, ktorý predstaví niektoré z hlavných dopadov a opatrení, ktoré možno podniknúť na zníženie množstva gastro odpadu v reštaurácii.

00:54

2. Ako kontrolovať množstvo produkovaného odpadu

Naučte sa ako kontrolovať vyprodukované množstvo odpadu vo vlastnej kuchyni a vytvoriť si kontrolný zoznam.

02:24

3. Ako efektívne nakupovať pre gastro prevádzku

Jedným zo spôsobov, ako znížiť množstvo gastro odpadu v kuchyni reštaurácie, je efektívne nakupovanie potravín. Ponorte sa do toho, prečo je to dôležité, a získajte niekoľko tipov, ako na to.

02:24

4. Riadenie skladových zásob a zostavenie menu v reštaurácii

Manager prevádzky Santosh Shetty vám povie o výhodách zostavenia menu podľa súčasných trendov.

02:22

5. Plánované nakladanie s produkovaným gastro odpadom

Naučte sa niekoľko tipov a trikov, ako čo najlepšie využiť svoj gastro odpad a znížiť tak celkové náklady na odpad.

02:19

6. Čo so zvyškami jedla z tanierov v reštaurácii

Ako môžete minimalizovať zvyšky jedla a odpad, ktorý zostáva na tanieroch hostí vašej reštaurácie? Pozrite sa na toto video a dozviete sa viac.

02:19

7. Čo so zvyškami z bufetových stolov

Dobrým spôsobom minimalizovania zvyškov a odpadu z bufetového servírovania je naučiť sa, ako správne odhadnúť, koľko ľudí očakávate. Pozrite sa na toto video a získajte niekoľko ďalších super tipov.

Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu