This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

1. Úvod - ako nakladať s gastro odpadom
V tomto videu uvidíte šéfkuchára Richarda Greena, ktorý predstaví niektoré z hlavných dopadov a opatrení, ktoré možno podniknúť na zníženie množstva gastro odpadu v reštaurácii.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

2. Ako kontrolovať množstvo produkovaného odpadu
Naučte sa ako kontrolovať vyprodukované množstvo odpadu vo vlastnej kuchyni a vytvoriť si kontrolný zoznam.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

3. Ako efektívne nakupovať pre gastro prevádzku
Jedným zo spôsobov, ako znížiť množstvo gastro odpadu v kuchyni reštaurácie, je efektívne nakupovanie potravín. Ponorte sa do toho, prečo je to dôležité, a získajte niekoľko tipov, ako na to.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

4. Riadenie skladových zásob a zostavenie menu v reštaurácii
Manager prevádzky Santosh Shetty vám povie o výhodách zostavenia menu podľa súčasných trendov.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

5. Plánované nakladanie s produkovaným gastro odpadom
Naučte sa niekoľko tipov a trikov, ako čo najlepšie využiť svoj gastro odpad a znížiť tak celkové náklady na odpad.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

6. Čo so zvyškami jedla z tanierov v reštaurácii
Ako môžete minimalizovať zvyšky jedla a odpad, ktorý zostáva na tanieroch hostí vašej reštaurácie? Pozrite sa na toto video a dozviete sa viac.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

7. Čo so zvyškami z bufetových stolov
Dobrým spôsobom minimalizovania zvyškov a odpadu z bufetového servírovania je naučiť sa, ako správne odhadnúť, koľko ľudí očakávate. Pozrite sa na toto video a získajte niekoľko ďalších super tipov.