Úvod do grilovania
Národný šampión v grilovaní, šéfkuchár Abdul Yaseen z reštaurácie Darbaar, vám ukáže, ako sa stať pánom grilu. Uvedie vás do sveta grilovania a barbecue, naučí vás všetky techniky, ukáže potrebné vybavenie a prísady. Od nákupu surovín cez marinovanie rýb až po použitie robata grilu - má pre vás množstvo vecí, ktoré vám pomôžu začať s grilovaním.
Príprava vašej kuchyne na grilovanie
Poďte s nami na virtuálnu prehliadku po kuchyni v reštaurácii Darbaar. Šéfkuchár Abdul Yaseen vám ukáže základné vybavenie pre dobré grilovanie a barbecue, od grilovania na robata grilu po dosiahnutie dokonalých výsledkov v peci tandoor.
Nákup kvalitných ingrediencií
Šéfkuchár Abdul Yaseen vás zoznámi s dôležitosťou kvalitných surovín, od nákupu sezónnych surovín až po skladovanie korenia k dosiahnutiu najlepších výsledkov, rovnako ako s tipmi, ako zaistiť čerstvosť rýb a mäsa.
Ako pripraviť a marinovať rybu v celku
Príprava, korenie a taktiež marinovanie celých rýb sú veľmi dôležité, aby ste dosiahli najlepších výsledkov.
Morský vlk so zeleninou na robata grile
Naučte sa grilovať a variť celé ryby na robata grilu, aby ste zakaždým mali dokonale opečenú kožu a jemné mäso.