This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Úvod, vybavenie a ingrediencie (Launceston Place)
Zoznámte sa so šéfkuchárom Murphym z londýnskeho Launceston Place. Zoznámte sa s komplexnými prvkami tohto pokrmu – chorizo gélom a citrónovým pyré s chápadlom z grilovanej chobotnice, vyprážanou kuracou kožou a kepru z quinoy s majonézou.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Chobotnica s chorizom a citrónovým pyré - 1.časť
Úvodná časť sa začína chorizo gélom, kombináciou chorizo fondu a gélového espressa. Naučte sa vytvárať dokonalú konzistenciu a zistite, ako vákuum môže odstrániť bubliny a stlačiť vašu emulziu.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Chobotnica s chorizom a citrónovým pyré - 2.časť
V 2.časti si pripravíte prísady. Najprv smažte chobotnicu na panvici, potom smažte kuracie krídlo a škrupinku z quinoy. Začnite zahrievať chorizo, chobotnicovú omáčku s vložkou brunoise, než okoreníte a a ozdobíte lupienok kuracou majonézou a trochou chrumkavej kuracej kože.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Chobotnica s chorizom a citrónovým pyré - 3.časť
V 3.časti urobíte záverečnú bodku podávaním jedla spojením chobotnice, kuracieho krídla s quinoa lupienkom. Nakoniec dozdobte jemnými kockami brunoise, chorizo gélom a čerstvým citrónovým pyré.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Úvod (Cafe del Sol)
Šéfkuchár Duiker, výkonný šéfkuchár Café Del Sol v Johannesburgu sa najprv ponorí do procesu emulgácie a následne sa podelí o svoje tri výbery - vegetariánsku, rastlinnú a holandskú emulziu.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Pomarančový gél - 1.časť
S použitím agaru, pomarančovej šťavy, vanilkovej pasty a základného sirupu šéfkuchár Duiker začne s prípravou pomarančového gélu. Naučte sa vytvoriť základ pre citrusovú emulziu a prejdite potom k 2. časti - k dokončeniu pokrmu.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Pomarančový gél - 2.časť
V 2. časti vás šéfkuchár prevedie záverečnými krokmi prípravy gélu. Zmes sa premieša a precedí, kým sa odstaví, aby vychladla.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Servírovanie pomarančového gélu
Šéfkuchár Duiker kombinuje pomarančový gél s lesknúcou čokoládovou tortou. Naučte sa atraktívne odprezentovať a naservírovať túto sladkú pochúťku.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Suroviny na Salsu Verde
Zoznámte sa s mnohými čerstvými prísadami v tejto rastlinnej a aromatickej emulzii.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Salsa Verde
Pripravte si túto jednoduchú salsu spojením surovín v turbo mixéri a získajte tipy na dokonalé kombinácie s mäsom a rybou, ktoré sa k nej hodia.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Holandská omáčka
Všetko zakončite klasickou Hollandskou emulziou - kombináciou masla a žĺtkov s japonským citrusovým ochutením. Naučte sa dôležité techniky šľahania a teploty, aby ste predišli zrážaniu emulzie.