Náklady na potraviny alebo "food cost" sa líšia z rôznych dôvodov. Vedieť, ako šikovne nakupovať a používať potraviny, vás môže doviesť k lepším ziskovým maržiam. Pozrite sa na túto sériu a dozviete sa viac.
Zostavenie správneho menu je jedným z najlepších spôsobov, ako maximalizovať zisk. Výhody takéhoto menu majú širší presah ako iba na ziskové marže. Zistite viac o výhodách efektívneho nákupu potravín v našom videu.
Akonáhle zostavíte menu / jedálny lístok, urobte ešte viac vecí, aby ste z každej potraviny vyťažili maximum. Čím menej gastro odpadu kuchyňa vyprodukuje, tým nákladovo efektívnejšie to môže byť! V tomto videu vás naučíme, ako na to.
Kliknite dole na ikonu a zvoľte možnosť pridať na plochu. Kliknite hore na ikonu a zvoľte možnosť pridať na plochu. Kliknite dole na ikonu a zvoľte možnosť pridať na plochu. Kliknite dole na ikonu a zvoľte možnosť pridať na plochu.