Menu

03:59

1.Consommé

Tento typ polievky je číry, ale je plný chuti. Na vyčistenie consommé použite sneh z bielkov.

02:20

2. Zemiakovo-pórová polievka

Táto jemná krémová polievka sa tradične podáva za studena, ale môžete ju servírovať aj teplú - je známa ako vichyssoise. Od varenia zeleniny až po ozdobenie hotového pokrmu pažítkou, vám šéfkuchár Vusi prezradí, ako pripraviť aj jej obľúbenú teplú variáciu.

03:00

3. Vajíčková polievka

Toto výrazné čínske jedlo, známe tiež ako vajíčková polievka, obsahuje jemné pramienky zašľahaných povarených vajec plávajúcich v zeleninovom alebo kuracom fonde. Môže byť pripravená z plodov mora alebo len zo zeleniny, ale recept v tomto videu kombinuje kuracie mäso a sladkú kukuricu. 

Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu