Menu

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

01:32

1. Úvod

Šéfkuchár Maritz z Longridge Wine Estate predstaví menu bohaté na sezónne suroviny z organickej záhrady ich reštaurácie. Naučíte sa uvariť dve juhoafrické jedlá - grilovanú chobotnicu a polentovo-pistáciový koláč - a pritom si doprajete produkty vypestované priamo doma na záhrade.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

01:47

2.Koncept

Šéfkuchár Maritz nazdieľa víziu svojej reštaurácie – koncept „Zo záhrady priamo na stôl“  - prináša organické varenie s udržateľným prístupom.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

04:23

3. Chobotnica - Varenie 1.časť 

Od grilovania chobotnice cez výrobu čatní, krekrov a salsy - pustite sa do 1. časti. Naučte sa špičkové tipy na ochutenie a grilovanie chobotnice spoločne s prípravou čerstvých a sezónnych príloh.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

02:18

4. Chobotnica - Servírovanie 2.časť 

V 2. časti sa dozviete, ako naservírovať všetky časti  pokrmu dohromady, počnúc základom z čatní, zakončený chobotnicou, salsou a krekrami so širokými fazuľovými výhonkami na ozdobu.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

03:05

5. Príprava polentového koláča s pistáciami –  Príprava 1.časť 

Tento jednoduchý koláč neprekrýva svoje chute a textúru. Naučte sa upiecť korpus bez pšenice a mliečnych výrobkov, iba s ingredienciami ako je citrónová kôra, pistácie, olivový olej a mandle.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

01:45

6. Príprava polentového koláča s pistáciami –  Ingrediencie 2.časť 

Šéfkuchár Maritz sa podelí o jednu z kľúčových súčastí dezertu - ovocie Guava. Kombinácia guavy s kardamómom, vanilkou, škoricovou kôrou a Chandon blanc vytvoria lahodný sirup a pyré. Dezert servíruje s kokosovým jogurtom a opečenými kokosovými lupienkami.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

02:11

7. Servírovanie polentového koláča s pistáciami – 3.časť

Zmiešajte všetky ingrediencie a spojte piškótu so zálievkou zo sirupu, kokosových kúskov a vypeneného kokosového jogurtu.

Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu