1. Úvod
Zoznámte sa s Michelle Theronovou, šéfkuchárkou reštaurácie Hazendal Wine Estate. Priblíži vám svoj pohľad na lokálne produkty a nauči vás dva skvelé vegánske recepty – sladké kokosové parfait s rakytníkom a tekvicové gnocchi s lieskovými orechmi.
2. Parfait – 1. časť
Naučíte sa pripraviť cesto na rastlinnej báze, s náhradou tradičných surovín, vegánskymi alternatívami a dostanete skvelé tipy ohľadom časovania a teplôt pri pečení v rúre.
3. Parfait – 2. časť
Pripravte si griliáš z pekanových orechov a ako prvý krok vylúhujte čaj rooibos s citrónovou príchuťou. Dostanete rady ohľadom dokonalých textúr a teplôt.
4. Parfait – 3. časť
Pred varením zmiešajte rakytníkové pyré a kumkvátový džem, zahrejte, nechajte vychladnúť a potom kokosové parfait zmrazte.
5. Parfait – 4. časť
Zložte dohromady jednotlivé časti a vytvorte vegánsky vrstvený dezert plný rastlinnej energie a skvelých chutí!
6. Gnocchi – 1. časť
S týmito gnocchi stavíte silu rastlinnej kuchyne. Naučíte sa uhniesť a vyváľať dokonalé cesto, vytvarovať a uvariť ho.
7. Gnocchi – 2. časť
Gnocchi opečiete pekne do chrumkava a dozlatista a sezónne prísady im dodajú farebný jesenný nádych.