01:27

1. Úvod 

Zoznámte sa s Michelle Theronovou, šéfkuchárkou reštaurácie Hazendal Wine Estate. Priblíži vám svoj pohľad na lokálne produkty a nauči vás dva skvelé vegánske recepty – sladké kokosové parfait s rakytníkom a tekvicové gnocchi s lieskovými orechmi.

03:03

2. Parfait – 1. časť

Naučíte sa pripraviť  cesto na rastlinnej báze, s náhradou tradičných surovín, vegánskymi alternatívami a dostanete skvelé tipy ohľadom časovania a teplôt pri pečení v rúre.

02:53

3. Parfait – 2. časť

Pripravte si griliáš z pekanových orechov a ako prvý krok vylúhujte čaj rooibos s citrónovou príchuťou. Dostanete rady ohľadom dokonalých textúr a teplôt.

02:47

4. Parfait – 3. časť

Pred varením zmiešajte rakytníkové pyré a kumkvátový džem, zahrejte, nechajte vychladnúť a potom kokosové parfait zmrazte.

02:58

5. Parfait – 4. časť

Zložte dohromady jednotlivé časti a vytvorte vegánsky vrstvený dezert plný rastlinnej energie a skvelých chutí!

02:41

6. Gnocchi – 1. časť

S týmito gnocchi stavíte silu rastlinnej kuchyne. Naučíte sa uhniesť a vyváľať dokonalé cesto, vytvarovať a uvariť ho.

02:56

7. Gnocchi – 2. časť

Gnocchi opečiete pekne do chrumkava a dozlatista a sezónne prísady im dodajú farebný jesenný nádych.

Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu