Menu

03:30

1.Zeleninová polévka - Minestrone

Ako pripraviť zeleninovú polievku Minestrone? Výživná a chutná polievka, ktorá by nemala chýbať na menu žiadnej reštaurácie.

02:38

2. Polievka z pečenej koreňovej zeleniny

Kombinácia rôznej koreňovej zeleniny, pečenej v rúre, následne dotiahnutej smotanou, predstavuje chutnú a sýtu voľbu pre vašich hostí. Postupujte podľa tohto jednoduchého receptu.

03:44

3. Krémová polievka

Pridaním smotany do mnohých druhov polievok vytvoríte bohatý, luxusný pokrm. Šéfkuchár Vusi vám krok za krokom ukáže, ako pripraviť krémovú hubovú polievku.

02:20

4. Mixovaná polievka

Tieto polievky sú väčšinou mierne sladké, obvykle sa pripravujú zo zeleniny, ako sú sladké zemiaky a mrkva. Naučte sa variť tekvicovú polievku – skvelé a rýchle jedlo pre zákazníkov, ideálne v období jesene a zimy.

02:33

5. Vývar

Kombináciou mäsa, zeleniny a obilnín pripravíte vývar, ktorý bude patriť medzi výdatné a zdravé položky na vašom menu. Zistite, ako vo vašej reštaurácii uvariť škótsky vývar.

02:05

6. Kurací vývar

Keď sa ku kurčaťu a zelenine pridajú rezance, je z tejto polievky plnohodnotné jedlo. Pozrite sa na toto video s jednoduchým a chutným receptom na kurací vývar.

Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu