04:40

1. Príprava vybavenia

Mise En Place je proces prípravy ingrediencií a vybavenia pred samotným servírovaním jedla hosťom reštaurácie. Pochopíte výhody vopred pripraveného vybavenia a ingrediencií vrátane osvedčených postupov Mise En Place.

03:19

2. Gastronomická terminológia

Existuje rozsiahly zoznam terminológie a pojmov používaných v profesionálnej kuchyni. Pozrieme sa na najbežnejšie pojmy a na to, čo znamenajú.

05:32

3. Príprava na krájanie ovocia a zeleniny

Pred varením zeleniny je potrebné urobiť prípravné práce, aby ste zaistili celkovú kvalita a konzistenciu. Naučte sa, ako správne pripraviť ovocie a zeleninu.

02:07

4. Techniky krájania

Existuje mnoho pokrmov, ktoré vyžadujú nakrájanie zeleniny do špecifických a jednotných tvarov či veľkostí. Prevedieme vás základnými technikami a tým, k čomu sa najlepšie hodia.

Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu