This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

1. Príprava vybavenia
Mise En Place je proces prípravy ingrediencií a vybavenia pred samotným servírovaním jedla hosťom reštaurácie. Pochopíte výhody vopred pripraveného vybavenia a ingrediencií vrátane osvedčených postupov Mise En Place.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

2. Gastronomická terminológia
Existuje rozsiahly zoznam terminológie a pojmov používaných v profesionálnej kuchyni. Pozrieme sa na najbežnejšie pojmy a na to, čo znamenajú.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

3. Príprava na krájanie ovocia a zeleniny
Pred varením zeleniny je potrebné urobiť prípravné práce, aby ste zaistili celkovú kvalita a konzistenciu. Naučte sa, ako správne pripraviť ovocie a zeleninu.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

4. Techniky krájania
Existuje mnoho pokrmov, ktoré vyžadujú nakrájanie zeleniny do špecifických a jednotných tvarov či veľkostí. Prevedieme vás základnými technikami a tým, k čomu sa najlepšie hodia.