![](/skolenie-pre-kucharov-academy/academy/kurzy-pre-kucharov/mise-en-place/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy_copy/image.img.jpg/1652103803265.jpg)
1. Príprava vybavenia
Mise En Place je proces prípravy ingrediencií a vybavenia pred samotným servírovaním jedla hosťom reštaurácie. Pochopíte výhody vopred pripraveného vybavenia a ingrediencií vrátane osvedčených postupov Mise En Place.
![](/skolenie-pre-kucharov-academy/academy/kurzy-pre-kucharov/mise-en-place/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1607943715972.jpg)
2. Gastronomická terminológia
Existuje rozsiahly zoznam terminológie a pojmov používaných v profesionálnej kuchyni. Pozrieme sa na najbežnejšie pojmy a na to, čo znamenajú.
![](/skolenie-pre-kucharov-academy/academy/kurzy-pre-kucharov/mise-en-place/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_2029186904/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1622381914054.jpg)
3. Príprava na krájanie ovocia a zeleniny
Pred varením zeleniny je potrebné urobiť prípravné práce, aby ste zaistili celkovú kvalita a konzistenciu. Naučte sa, ako správne pripraviť ovocie a zeleninu.
![](/skolenie-pre-kucharov-academy/academy/kurzy-pre-kucharov/mise-en-place/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_2/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1607943861235.jpg)
4. Techniky krájania
Existuje mnoho pokrmov, ktoré vyžadujú nakrájanie zeleniny do špecifických a jednotných tvarov či veľkostí. Prevedieme vás základnými technikami a tým, k čomu sa najlepšie hodia.