![](/skolenie-pre-kucharov-academy/academy/kurzy-pre-kucharov/morske-plody/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1613653545668.jpg)
1. Grilovaný losos
Možno už toto rýchle a jednoduché jedlo dobre poznáte. Ale tipy šéfkuchára Vusiho môžu posunúť vaše varenie na ďalšiu úroveň, vrátane vytvorenia chrumkavej kože lososa.
![](/skolenie-pre-kucharov-academy/academy/kurzy-pre-kucharov/morske-plody/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1613653649941.jpg)
2. Restované krevety s cesnakom
Krevety sú ideálne ako predkrm alebo hlavný chod. Naučte sa túto geniálne jednoduchú prípravu.
![](/skolenie-pre-kucharov-academy/academy/kurzy-pre-kucharov/morske-plody/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_2029186904/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1613653814939.jpg)
3. Fish & chips
Jedná sa o cenovo dostupné, chutné a obľúbené britské jedlo nielen v reštauráciách ale aj ako jedlo so sebou. Šéfkuchár Vusi odhaľuje svoj spôsob výroby základného cesta a hlbokého vyprážania / fritovania rýb.
![](/skolenie-pre-kucharov-academy/academy/kurzy-pre-kucharov/morske-plody/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_820358815/columnctrl_parsys_1/video/image.img.jpg/1613653948287.jpg)
4. Paupiettes z morského jazyka
Vo francúzštine "Paupiettes" znamená kus stočeného mäsa alebo ryby naplneného ľahkou plnkou, obvykle zošité niťou a dusené v korenenej omáčke. V našom recepte vznikne stočením filetu bez kože do krúžku a následným varením v pare alebo pečením. V tomto videu uvidíte, ako pripraviť rybu, pripravenú na omáčku alebo náplň podľa preferencie vašej reštaurácie.
![](/skolenie-pre-kucharov-academy/academy/kurzy-pre-kucharov/morske-plody/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_2/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1613654025238.jpg)
5. Pečený pstruh
Pstruh je sladkovodná ryba tmavej farby. Je vynikajúci, keď sa pečie v rúre. Naučte sa namarinovať ho pred varením pre prvotriednu chuť na tanieri.