Menu

01:54

1. Grilovaný losos

Možno už toto rýchle a jednoduché jedlo dobre poznáte. Ale tipy šéfkuchára Vusiho môžu posunúť vaše varenie na ďalšiu úroveň, vrátane vytvorenia chrumkavej kože lososa.

01:38

2. Restované krevety s cesnakom

Krevety sú ideálne ako predkrm alebo hlavný chod. Naučte sa túto geniálne jednoduchú prípravu.

02:42

3. Fish & chips

Jedná sa o cenovo dostupné, chutné a obľúbené britské jedlo nielen v reštauráciách ale aj ako jedlo so sebou. Šéfkuchár Vusi odhaľuje svoj spôsob výroby základného cesta a hlbokého vyprážania / fritovania rýb.

01:33

4. Paupiettes z morského jazyka

Vo francúzštine  "Paupiettes"  znamená kus stočeného mäsa alebo ryby naplneného ľahkou plnkou, obvykle zošité niťou a dusené v korenenej omáčke. V našom recepte vznikne stočením filetu bez kože do krúžku a následným varením v pare alebo pečením. V tomto videu uvidíte, ako pripraviť rybu, pripravenú na omáčku alebo náplň podľa preferencie vašej reštaurácie.

01:59

5. Pečený pstruh

Pstruh je sladkovodná ryba tmavej farby. Je vynikajúci, keď sa pečie v rúre. Naučte sa namarinovať ho pred varením pre prvotriednu chuť na tanieri.

Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu