This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

1. Grilovaný losos
Možno už toto rýchle a jednoduché jedlo dobre poznáte. Ale tipy šéfkuchára Vusiho môžu posunúť vaše varenie na ďalšiu úroveň, vrátane vytvorenia chrumkavej kože lososa.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

2. Restované krevety s cesnakom
Krevety sú ideálne ako predkrm alebo hlavný chod. Naučte sa túto geniálne jednoduchú prípravu.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

3. Fish & chips
Jedná sa o cenovo dostupné, chutné a obľúbené britské jedlo nielen v reštauráciách ale aj ako jedlo so sebou. Šéfkuchár Vusi odhaľuje svoj spôsob výroby základného cesta a hlbokého vyprážania / fritovania rýb.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

4. Paupiettes z morského jazyka
Vo francúzštine "Paupiettes" znamená kus stočeného mäsa alebo ryby naplneného ľahkou plnkou, obvykle zošité niťou a dusené v korenenej omáčke. V našom recepte vznikne stočením filetu bez kože do krúžku a následným varením v pare alebo pečením. V tomto videu uvidíte, ako pripraviť rybu, pripravenú na omáčku alebo náplň podľa preferencie vašej reštaurácie.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

5. Pečený pstruh
Pstruh je sladkovodná ryba tmavej farby. Je vynikajúci, keď sa pečie v rúre. Naučte sa namarinovať ho pred varením pre prvotriednu chuť na tanieri.