This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

1. Dodržiavanie receptov
Je dôležité venovať pozornosť každému receptu. V tomto videu zistíte, ako vám recepty pomáhajú podávať hosťom konzistentne vyzerajúce a chutné jedlá, udržiavať kontrolu nad zásobami a zvyšovať svoje zisky.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

2. Vytvorenie pracovného plánu
Robiť správnu vec v správny čas, ako je napríklad príprava surovín v najlepšom poradí, udržuje reštauráciu na ceste k úspechu. Zistite viac o tom, ako z vás starostlivé plánovanie môže urobiť dôležitého člena vášho kuchárského tímu.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

3. Výber surovín
Naši uznávaní šéfkuchári vám prezradia, ako rozhodujú o tom, čo do ich jedál môže a čo nie. Ich tipy zahŕňajú to, ako zistiť, či je mäso v špičkovej kvalite, alebo vysvetľujú výhody lokálnych surovín.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

4. Sekcie v komerčnej kuchyni
Keď je kuchyňa a jej personál usporiadaný premysleným a efektívnym spôsobom, pracovný život mladého šéfkuchára je oveľa lepší a jednoduchší. Zistite prečo!
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

5. Výber vybavenia pre profesionálnu kuchyňu
Detailný rozpis toho, čo môžete očakávať od vybavenia kvalitnej kuchyne reštaurácie. Navyše osobné vybavenie, ktoré potrebuje každý šéfkuchár – vrátane dobrého noža.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

6. Použitie vhodných postupov prípravy
Ak poznáte presne správny spôsob prípravy pre určité jedlo, pozdvihnete vaše varenie na úžasnú novú úroveň. Šéfkuchár Vusi vám poskytne tipy na grilovanie, varenie a vyprážanie.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

7. Ochucovanie
Naučte sa spôsoby, ako dodať vašim jedlám rovnováhu a komplexnosť. Zistite, prečo niečo tak jednoduché, ako je stlačenie citróna alebo štipka čierneho korenia, môže znamenať veľký rozdiel.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

8. Servírovanie a prezentácia jedál
Ak zákazníkom poskytnete skvelý prvý dojem z vášho jedla, zlepší to ich pôžitok a povesť vás a vašej reštaurácie. Naši šéfkuchári zdieľajú svoje tipy na servírovanie a prezentáciu jedla.