![](/skolenie-pre-kucharov-academy/academy/kurzy-pre-kucharov/priprava-klasickych-jedal-v-restauracii/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1623424767263.jpg)
1. Dodržiavanie receptov
Je dôležité venovať pozornosť každému receptu. V tomto videu zistíte, ako vám recepty pomáhajú podávať hosťom konzistentne vyzerajúce a chutné jedlá, udržiavať kontrolu nad zásobami a zvyšovať svoje zisky.
![](/skolenie-pre-kucharov-academy/academy/kurzy-pre-kucharov/priprava-klasickych-jedal-v-restauracii/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1623424819976.jpg)
2. Vytvorenie pracovného plánu
Robiť správnu vec v správny čas, ako je napríklad príprava surovín v najlepšom poradí, udržuje reštauráciu na ceste k úspechu. Zistite viac o tom, ako z vás starostlivé plánovanie môže urobiť dôležitého člena vášho kuchárského tímu.
![](/skolenie-pre-kucharov-academy/academy/kurzy-pre-kucharov/priprava-klasickych-jedal-v-restauracii/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_2029186904/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1623424869834.jpg)
3. Výber surovín
Naši uznávaní šéfkuchári vám prezradia, ako rozhodujú o tom, čo do ich jedál môže a čo nie. Ich tipy zahŕňajú to, ako zistiť, či je mäso v špičkovej kvalite, alebo vysvetľujú výhody lokálnych surovín.
![](/skolenie-pre-kucharov-academy/academy/kurzy-pre-kucharov/priprava-klasickych-jedal-v-restauracii/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_820358815/columnctrl_parsys_1/video/image.img.jpg/1623424917824.jpg)
4. Sekcie v komerčnej kuchyni
Keď je kuchyňa a jej personál usporiadaný premysleným a efektívnym spôsobom, pracovný život mladého šéfkuchára je oveľa lepší a jednoduchší. Zistite prečo!
![](/skolenie-pre-kucharov-academy/academy/kurzy-pre-kucharov/priprava-klasickych-jedal-v-restauracii/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_2/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1623424967643.jpg)
5. Výber vybavenia pre profesionálnu kuchyňu
Detailný rozpis toho, čo môžete očakávať od vybavenia kvalitnej kuchyne reštaurácie. Navyše osobné vybavenie, ktoré potrebuje každý šéfkuchár – vrátane dobrého noža.
![](/skolenie-pre-kucharov-academy/academy/kurzy-pre-kucharov/priprava-klasickych-jedal-v-restauracii/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_2_655980029/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1623425060044.jpg)
6. Použitie vhodných postupov prípravy
Ak poznáte presne správny spôsob prípravy pre určité jedlo, pozdvihnete vaše varenie na úžasnú novú úroveň. Šéfkuchár Vusi vám poskytne tipy na grilovanie, varenie a vyprážanie.
![](/skolenie-pre-kucharov-academy/academy/kurzy-pre-kucharov/priprava-klasickych-jedal-v-restauracii/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_2_1545297623/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1623425106477.jpg)
7. Ochucovanie
Naučte sa spôsoby, ako dodať vašim jedlám rovnováhu a komplexnosť. Zistite, prečo niečo tak jednoduché, ako je stlačenie citróna alebo štipka čierneho korenia, môže znamenať veľký rozdiel.
![](/skolenie-pre-kucharov-academy/academy/kurzy-pre-kucharov/priprava-klasickych-jedal-v-restauracii/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_2_1819109570/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1623425157322.jpg)
8. Servírovanie a prezentácia jedál
Ak zákazníkom poskytnete skvelý prvý dojem z vášho jedla, zlepší to ich pôžitok a povesť vás a vašej reštaurácie. Naši šéfkuchári zdieľajú svoje tipy na servírovanie a prezentáciu jedla.