Menu

03:42

1. Dodržiavanie receptov

Je dôležité venovať pozornosť každému receptu. V tomto videu zistíte, ako vám recepty pomáhajú podávať hosťom konzistentne vyzerajúce a chutné jedlá, udržiavať kontrolu nad zásobami a zvyšovať svoje zisky.

02:42

2. Vytvorenie pracovného plánu

Robiť správnu vec v správny čas, ako je napríklad príprava surovín v najlepšom poradí, udržuje reštauráciu na ceste k úspechu. Zistite viac o tom, ako z vás starostlivé plánovanie môže urobiť dôležitého člena vášho kuchárského tímu.

04:07

3. Výber surovín

Naši uznávaní šéfkuchári vám prezradia, ako rozhodujú o tom, čo do ich jedál môže a čo nie. Ich tipy zahŕňajú to, ako zistiť, či je mäso v špičkovej kvalite, alebo vysvetľujú výhody lokálnych surovín.

02:41

4. Sekcie v komerčnej kuchyni

Keď je kuchyňa a jej personál usporiadaný premysleným a efektívnym spôsobom, pracovný život mladého šéfkuchára je oveľa lepší a jednoduchší. Zistite prečo!

04:11

5. Výber vybavenia pre profesionálnu kuchyňu

Detailný rozpis toho, čo môžete očakávať od vybavenia kvalitnej kuchyne reštaurácie. Navyše osobné vybavenie, ktoré potrebuje každý šéfkuchár – vrátane dobrého noža.

02:38

6. Použitie vhodných postupov prípravy

Ak poznáte presne správny spôsob prípravy pre určité jedlo, pozdvihnete vaše varenie na úžasnú novú úroveň. Šéfkuchár Vusi vám poskytne tipy na grilovanie, varenie a vyprážanie.

02:58

7. Ochucovanie

Naučte sa spôsoby, ako dodať vašim jedlám rovnováhu a komplexnosť. Zistite, prečo niečo tak jednoduché, ako je stlačenie citróna alebo štipka čierneho korenia, môže znamenať veľký rozdiel.

02:03

8. Servírovanie a prezentácia jedál

Ak zákazníkom poskytnete skvelý prvý dojem z vášho jedla, zlepší  to ich pôžitok a povesť vás a vašej reštaurácie. Naši šéfkuchári zdieľajú svoje tipy na servírovanie a prezentáciu jedla.

Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu