01:29

1. Úvod

Šéfkuchári Frederic Duval a Murphy vám predstavia dva spôsoby spracovania záludného suflé. Vyskúšajte sladkú alebo slanú variantu. Ukážeme vám obe techniky a zabudnete na to, že toto jedlo má povesť náročného na prípravu.

01:35

2. Ingrediencie

Začnite od základu – múkou, vajcami a maslom zahusteným roquefortskou nivou a premiešajte s panko strúhankou.

02:57

3. Suflé s roquefortom - 1.časť

Suflé začnite prípravou klasickej bielej zápražky, zmesi múky T45 a rozpusteného masla vyšľahaného s mliekom.

01:56

4. Suflé s roquefortom - 2.časť

Rozpustite rokfort a pripravte si bešamel, pred šľahaním a odstavením pridajte žĺtky.

03:16

5. Suflé s roquefortom - 3.časť

Ako ďalšie sa naučte techniku prípravy foriem na suflé. Kefujte, ochlaďte, vyšľahajte a dotiahnite prípravu do úspešného konca.

 

02:23

6. Suflé s roquefortom - 4.časť

V 4. časti vás prevedieme poslednými krokmi: varením, prezentáciou a servírovaním jedla! Naučte sa, ako upiecť suflé s dekadentným výsledkom pre pôsobivé servírovanie.

02:08

7. Vybavenie a ingrediencie

Šéfkuchár Murphy z Launceston Place prináša nótu sladkosti s ryžovým pudingovým suflé z passion fruit / marakuji. Zoznámte sa s potrebnou prípravou a s prísadami, z ktorých sa skladá tento pokrm.

02:09

8. Suflé z ryžového pudingu s marakujou - 1. časť 

Začnite šľahaním a miešaním ingrediencií, aby ste vytvorili základ ryžového pudingu a svetlé biele cesto, než prejdete k 2.časti.

02:34

9. Suflé z ryžového pudingu s marakujou - 2. časť 

Pozrite sa na záverečnú časť, kde sa dozviete teploty a časy pečenia, a tiež tipy na textúrovaný tanier s osviežujúcou jogurtovou zmrzlinou.

Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu