This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

1. Základy: úvod, vybavenie a ingrediencie
Sledujte kuchára Freda Duvala, hlavného šéfkuchára v The White Onion reštaurácii, ktorý vás prevedie speňovaním polievok so zameraním na uhorkové gazpacho. V tomto videu predstaví základné vybavenie a ingrediencie, ktoré potrebujete na vytvorenie tejto super ľahkej letnej polievky.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

2. Základy: uhorkové gazpacho
Šéfkuchár Fred Duval vnáša do prípravy gazpacha nádych ľahkosti vďaka použitiu šľahačkovej iSi fľaše a pridaniu ozdoby z lisovanej uhorky.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

3. Pokročilé techniky: Úvod, vybavenie a ingrediencie
Pozrite sa, ako Ben Murphy, šéfkuchár v Launceston Place, predvedie, ako používať šľahačkové iSi fľaše. Ukáže vám vybavenie a ingrediencie, ktoré budete potrebovať, aby ste zvládli jeho typický pokrm a vytvorili neuveriteľné chute a textúry.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

4. Pokročilé techniky: Miešané vajíčka a Foie Gras Amuse-Bouche
Naučte sa, ako vytvoriť túto gurmánsku obmenu raňajkovej klasiky. Pripravte penu z miešaných vajec s jesennou hľuzovkou a kváskovým chlebom s použitím šľahačkovej iSi fľaše.