Po sviatočnom hodovaní je čas na novoročné predsavzatia týkajúce sa zdravej výživy. Ako uspokojiť týchto zákazníkov, keď je vonku zima? V januári budeme písať o trendoch týkajúcich sa prípravy ľahkých, ale výživných a zohrievajúcich pokrmov.
Okrem iného sa naučíte:
- ako naplniť očakávania klientov na začiatku nového roka?
- aké jedlá môžete pripraviť so sezónnou zeleninou?
- ktoré korenie najlepšie vyhovuje teplým, ľahkým jedlám?
Pozrite sa na januárové trendy!
Je vôbec možné bezodpadové stravovanie? Globálne trendy naznačujú, že odpoveď je áno. Použite niektoré z techník a riešení, ktoré vám umožnia obmedziť plytvanie potravinami a zvýšiť spokojnosť zákazníkov, ktorí venujú čoraz väčšiu pozornosť spoločnostiam v oblasti životného prostredia.
Okrem iného sa naučíte:
- môžete zmeniť svoje varenie na bezodpadové?
- stojí za to predstaviť udržateľné plytvanie manažmentu?
- aké jednoduché triky môžete použiť na zabránenie plytvaniu?
Pozrite sa na februárové trendy!
Vynikajúce jedlo sa zdá, že už nepostačuje - s cieľom prilákať zákazníkov by malo byť jedlo výnimočným kulinárskym zážitkom. Platí to najmä preto, že mladí ľudia sa čoraz častejšie rozhodujú pre stravu so sebou, ako pre reštauráciu, a pre starších zákazníkov je dôležité pohodlie a primeraná komunikácia.
Okrem iného sa naučíte:
- aký je kľúčový krok na podporu návštevníkov vašej reštaurácie?
- ako sa generácie líšia v zmysle stravovacieho správania?
- ako efektívne prilákať rôzne generácie do vašej reštaurácie?
Pozrite sa na marcové trendy!