Menu

Na jar sa mnohí z nás rozhodujú jesť ľahšie, ale to nie je jediná významná zmena. Stále viac ľudí sa rozhoduje jesť menej mäsa - nazývajú sa "flexitariáni". Reštaurácie a stravovacie zariadenia musia byť pripravené ponúknuť viac vegetariánskych možností v menu.

Zistenie:

  • ako rýchlo rastie skupina vegetariánov
  • ako pripraviť flexitariánske menu
  • prečo je úloha personálu v tomto prípade výraznejšia

Zistite aktuálne trendy na apríl!

Grilovacia sezóna začína! Maní sa spôsob grilovania spolu s potrebami zákazníkov - očakávajú nové vône, viac zeleniny a environmentálne povedomie.

Zistenie:

  • aké nové zariadenia a techniky sa využívajú na grilovanie
  • aké “ľahké” jedlá je možné pripraviť
  • ako grilovať ekologickejším a menej nákladným spôsobom

Zistite aktuálne trendy na máj!

Už sme videli vonkajšie varenie a varenie na stoloch hostí - trend pre otvorené kuchyne tu zostane. Čo je nové je trend pre živú šou. Stáva sa čoraz obľúbenejší medzi hosťami aj kuchármi, ktorí chcú predviesť svoje zručnosti.

Zistenie:

  • odkiaľ pochádza trend kuchárskej živej šou
  • ako vysielať kuchársku živú šou na Facebooku
  • prečo je kuchárska živá šou najlepšou metódou propagácie

Zistite aktuálne trendy na jún!

 

Zostaňte s nami!

Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu