Ako udržať podnik v prevádzke aj počas epidémie koronavírusu.
Užitočné nástroje pre šéfkuchárov a podniky stravovacích služieb počas epidémie Covid19.
-
Ako udržať podnik v prevádzke aj počas epidémie koronavírusu.
Dôležitosť kalkulácie nákladov
Maximalizujte svoj zisk pomocou lepšej kontroly nákladov.
-
Ako udržať podnik v prevádzke aj počas epidémie koronavírusu.
3 druhy hlavných nákladov a ako ich znížiť
Zistite, ktoré náklady je potrebné znížiť a ako na to.
-
Ako udržať podnik v prevádzke aj počas epidémie koronavírusu.
Poznajte termíny
-
Ako udržať podnik v prevádzke aj počas epidémie koronavírusu.
Kalkulácia nákladov na potraviny
Vypočítajte vaše náklady na potraviny ako základ pre stanovenie cien vašich jedál.
-
Ako udržať podnik v prevádzke aj počas epidémie koronavírusu.
Manažment výnosov (yield management)
Naučte sa ako riadiť výnosy s cieľom znížiť náklady a zvýšiť zisk.