+

Plnka

  • Tmavé pivo 500 ml
  • Tymián, čerstvý 5 g
  • Rozmarín, čerstvý 5 g
  • Trstinový sirup 60 ml

Mäso

Šalát

  • Biely chlieb, väčšie kocky 400 g
  • Rama Culinesse Profi 0,9l 60 g
  • Cherry paradajky 300 g
  • Plochý petržlen 10 g
  • Jarná cibuľka, nakrájaná 100 g
  • Pažítka, nakrájaná 15 g
  • Bazalka, čerstvá, lístky 10 g

Zálievka

  1. Plnka

    Mäsovú zabíjačkovú kašu premiešame s nakrájanými jabłkami a dochutíme pálenkou.
  2. Mäso

    Do rebierka vyrežeme otvor a celé mäso potrieme marinádou. Ponecháme v chlade 3–4 hodiny. Rebierka vyberieme z marinády, otrieme a naplníme plnkou. Mäso vložíme na rozpálený gril, vypálime typickú mriežku a potom pri strednej teplote dogrilujeme na požadovaný stupeň prepečenia.
  3. Šalát

    Nakrájaný chlieb vysušíme v konvektomate a následne opečieme na rastlinnom tuku, do ktorého sme pridali cesnak. Paradajky rozpolíme, ľahko potlačíme na sitku a vytlačenú šťavu pridáme do zálievky.
  4. Zálievka

    Olivový olej zmiešame s Knorr zálievkou a vodou.
  5. Servírovanie

    Do stredu taniera položíme šalát, vytvorený zmiešaním pripravených zložiek s dresingom, a navrch položíme grilované rebierko.